Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar benım pıng ım su son 1 haftadır cok yuksek acaba sızdede bolemı???
  • GRAFİK BÖLÜMÜNDE ;

soften smokes edges nedir?
    optimize for SLI nedir?
    sync every frame nedir?
    texture filter, bilinear seçeneğinde o nedir?

yardımcı olursanız
  • bilgi için teşekkür ederim dediklerini uygulayacağım saol
  • sabah ilk defa COD2 oynadım ve süper ötesi bir oyun
    dvd-rom alıp dvd sini almam lazım

gerçektende ilk msj ki yazdıkların havada ucusan askerler duygusal müzik vb... bu kadar güzel olabilir yaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 26 Aralık 2006; 23:57:50 >
  • normal CD alsam kaç cd ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 26 Aralık 2006; 22:05:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnGeR2011

normal CD alsam kaç cd ?

normalde 6 cd
  • 6 cd dile kolay ... Bu işin sonu nereye varır bilinmez. yakında 10 cd veya 2 dvd lik oyunlar çıkarsa hiç şaşmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

6 cd dile kolay ... Bu işin sonu nereye varır bilinmez. yakında 10 cd veya 2 dvd lik oyunlar çıkarsa hiç şaşmayın.

şaşırmıcaz zaten oyunların boyutları gunden gune artıooo benım eksı pc m 8 gb tı sımdı oyunlar 8gb
  • aranıza hoşbulduk. sorularım can sıkıcı olabilir. acemiliğime verin.call of duty 2 oyununu çok övdünüz. asus A6B00NE laptopa dvd sini alıp yükledim. ekranda EROR DURING İNİTİALİZATİON VİDEO CARD OR DRIVER DOESN'T SUPPORT ALPHA BLENDİNG yazıyor. ne yapılabilir...? yardımcı olursanız sevinirim .

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar
  • ekran kartınız olmadığı için oyun çalışmıyor. bu oyun entegre ekran kartlarıyla çalışmaz.
  • YA ARKADAŞLAR KONUYLA ALAKALI DEĞİL AMA BENİM SİNGLE PLAYERDE HATA VAR NEDENİ NEDİR?GEÇİYORUM SONRA BRUSHES EXEED DİYOR NEDENİNİ SÖYLER MİSİNİZ Bİ DE ÇÖZÜM PLS...

• selam arkadaşlar..inanın 5 gündür oyunun dvdsini bulmak için canım çıkıo..ama bu sefer buldum:) yarın çektircem yüklicem..ustalara bi sorum olacak benim?bende DELL INSPİRON 1300 laptop 1.60GHZ 504 MB RAm var..acaba çalıştırırmı?saygılar...
  • arkadaşlar mix.gen.tr server da problemmi var giremiyom 3 gündür....
  • esbar mix lerde arıza var.. ben de öyle görünüyorlar...
    yimith.. tümleşik ekran kartlarında cod çalışmıor maalesef.. laptopında bu durum varsa oynayamazssın
  • kingonur cevabın için saol. daha denemedim.ama herhalde çalışır:):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pullsarr

Arkadaşlar bende de bir sorun var, geçenlerde yabancı bir servera girdim oynadım ama bana bir hediye bıraktı server... Nickimi "cracked" diye bir şeye çevirdi. O zamandan beri ne zaman oyuna girsem cracked diye giriyor. Değiştirmekten bıktım artık öyle oynuyorum... Belki görmüşsünüzdür serverlarda. Bu işin çözümünü bilen var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

..Activision/Call of Duty 2/Main/Players klasörü içindeki kullanıcı klasörünü sil.Multiye girip yeni bir kullanıcı açmayı dene kendine

Komikazenin yardımıyla şu şekilde çözüldü Activision/Call of Duty 2/Main/Players klasörü içindeki config isimli notpadi açtım ctrl+f ile cracked diye arattırdım bulundu, değeri kullanmak istediğim isme çevirdim kaydettim kapattım.
    Karşılaşanlar olursa böyle düzeltebilir

• beyler hamachi yi kurdum sonra arkadşım ıp mi verip programda gördüm onu sonra cod2 açtım join dedim onu göremedimm acaba nasıl o beni görecek .

güvenlik duvarı ayarlarını yaptım

lütfen yardım beylerrrrr
  •  Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar

arkadaşlar bu nedemek..acil yardım:S:S:S
  • DirectX'in yeni bi version'unu yükle internetten çözülür sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.