Şimdi Ara

Call Of Duty 2 Linux Server Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen Arkadaşlarımız Varsa Yardımcı Olabilirler mi?

• sanırım windowstaki gibi kuracan eğer sorun çıkarsa o zaman bakarsın foruma
  • Windowstaki gibi kuramazsin bunu linux dedicated makineye kuracaksin komutlarla kurman gerekiyor.! ;)
  • o zaman işin zor kolay gelsin
  • hiç zor değil
    servere bir klasor aç onun içine linux server dosyasını koy (araştır onuda ben verimiyim:) ) sonra oraya bir klasor daha aç adı main olsun oyunun dvd sinde bulunan (kurulduğunda main e çıkan )*.iwd lerin hepsini o açtığım main klasorune at sonra verdiğim guidede çalıştırma kodu var bu yazarak serveri başlatabilirsin ben kbaca anlattım pdf de hepsi var ama ingilizce
    http://www.hemenpaylas.com/download/710333/Call_of_Duty_2_Linux_Guide_v1.01.rar.html -site he men pay las . com
  • Dostum Benim Dedigimin BununLa Alakası Yok.!
    Bu makine Senin evinde kullandıgın makine degil bunu uzaktan sadece komutlarla kurabiliyorsun ben o komutları arıyorum bu ircd server,eggdrop kurmak gibi birşey ayrıca verdigin adreswww.***.com diye gözüküyor böyle bir domain mi var? Benim zaten 3 tane windows serverım var Linux Dedicated Server makine için kurulum komutlarını araştırıyorum.
  • iyiya işte bende sana o kodların olduğu pdf yi veriyorum siteside *** gözüküyor ama ben yanına yazmışım oradaki **** ler hemen-paylas olcak (arada - yok)
    dosyaları atacaksın sunucuya kurmak için komutlar lazım değil sadece çalıştırmak içn lazım hepsi var pdf de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call Of Duty 1 NASIL KURULUR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte bu dosyadaki pdf de komutlari var yardımın için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.