Şimdi Ara

call of duty 2 kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 cd lik call of duty 2 oyununu aldım ama bir türlü kurulumunu gerçekleştiremedim bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim acele bekliyorum

• nasıl bi sorunu var ayrıntılı olarak yazarsan cevap bulabilirsin

1. cd tak (cd nin içinde kurulumun nasıl olacağı yazıyodur resimli şekilde) kuruluma başla ardından 2-3-4-5-6 tak ve kurulu bittikten sonra daemon tolls kur bilgisayarı yeniden başlat daemon tolls programı yardımıyla oyunu aç
  • 1. CDyi tak, WinRar ve Daemon Tools'u kur...

Sonra o sıkıştırılmış iso dosyalarından 1.sini aç. Dosyaları bi yere çıkart. Bu işlem sırasında başladığın dosyadan sıradaki dosyalarla sıra sıra çıkartmaya devam eder. Bu işlemde 2-3-4-5-6. CDleri istiicektir. Sırasıyla onları tak ve sonunda kurulumu bitir.

Sonra Daemon Tools'u çalıştır. Sağ alt köşedeki simgeye sağ tıkla, en üstteki Virtual CD/DVD-ROM'a gel, menüden sanal DVD sürücüsüne gel, ordan da Mount Image'ye tıkla. Bilgisayarına çıkarttığın sıkıştırılmış büyük iso dosyasını bul, onayla. O iso dosyalarını kullanacak olan sanal DVD sürücüsü Bilgisayarım'da oluştu.

Şimdi kurulumun 2. aşaması başlııcak (otomatik başlamazsa o sanal DVD sürücüsüne çift tıkla). Burda Install diip adımları takip et ve kuruluma dvm et. Sonunda Call of Duty 2 kurulmuş olcek

• Yanlış olmasın arkadaşlar. Ben oyunu böyle kurmadım.
    Rar lı dosyaları c'de oluşturduğum bi klasöre açtım, klasördeki deviance dosyasını data klasörünün için kopyaladım ve dosyaları yer değiştirdim ve oyunu çalıştırdım. Daemons maemons yok abi bu oyunda. Şu anda da takır takır oynuyorum. Ruslarla başlıyo oyun di mi, bi hata yok yani..

Zaten 1. cd daemons falan da yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

Yanlış olmasın arkadaşlar. Ben oyunu böyle kurmadım.
    Rar lı dosyaları c'de oluşturduğum bi klasöre açtım, klasördeki deviance dosyasını data klasörünün için kopyaladım ve dosyaları yer değiştirdim ve oyunu çalıştırdım. Daemons maemons yok abi bu oyunda. Şu anda da takır takır oynuyorum. Ruslarla başlıyo oyun di mi, bi hata yok yani..

Neden hemen "yanlış olmasın" dion...
    Bi kere daemon tools VAR!! Daemon Tools diye bi programla iso dosyalarından sanal DVD sürücüsü oluşturuyo....

Ya bende var yeminbillah walla!!!

O zaman herkesin kurulumu başka!!!!!!!! Yanlış manlış da değil!!!! NOKTA BİTTİ!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 17 Şubat 2006 18:01:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Orjinalden alıntı: erulu

Yanlış olmasın arkadaşlar. Ben oyunu böyle kurmadım.

Neden hemen "yanlış olmasın" dion...
    Bi kere daemon tools VAR!! Daemon Tools diye bi programla iso dosyalarından sanal DVD sürücüsü oluşturuyo....

Ya bende var yeminbillah walla!!!

O zaman herkesin kurulumu başka!!!!!!!! Yanlış manlış da değil!!!! NOKTA BİTTİ!!!!

Hocam çok sinirlisin ne iş

• arkadaşlar görüşleriniz için çok sağolun oyunu hayırlısıyla kurdum bir de internet ortamında multiplayer oynamasını becerebilsem eğer kurulumu gerçekleştirmeyi bilen varsa cevaplarsa sevineceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of duty black ops 1 ps3
    9 yıl önce açıldı
    Call Of Duty 1 NASIL KURULUR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye koydun o resimleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: pepemetin

Niye koydun o resimleri

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.