Bildirim
Call of duty 2 de i bölümde takıldım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aga sen ölmüşsün
Abi devamlı hareket et uzaktan ateş et devamlı zigzag çiz yap bişiler vurulmamak senin işin.
He vurmaya gelince onlar hareketliyse önüne doğru ateş et tabi sabit durmadan uzaktan ateş et ve en önemlisi üzerlerine doğru gitme.
yok ben artistik yapıcam diyosan iki tankın arasına gir sonra kaç tahmin ediyosundur heralde ne olacağını....... -
Ya kaç gündür aynı yeri oynuyom sıkmaya başladı en sonunda silecem kurtulacam ama alman cephesinde oynamayı çok istiyom bu abd cephesi bitirsem tamadır nerden çıktı bu tank mank yaa -
tek sorum var aslında 5-10 tanede hadi neyse
abd olarak tank yok ingiliz olarak var tarihi çarpıtmayalım
2. tank lar ki ozaman da olduğu gibi şimdide (diyecen tank kaç yıllık ama böyle) savaşta durarak ateş etmez hatta edemez ve de ettirmezler denersen görürsün
şimdi tanklarda çooook güzel bi olay yaratmıilar call of duty 2 de B tuşuna basarak dürbünü kullanabiliyorsun
İşin eniyi kısmı ise eğer ingilizcen varsa yada biraz anlıyorsan sana tankın nerden geldiğini söylüyorlar
genel de tarete yedikleri tek atış ta şahmat oluyorlar ama işin zevki olabildiğince kendi dostlarını koru -
Söylediklerinin hepsini kullanıyom ama bi yer var yokuşu çıkar çıkmaz karşında 4 tane tank hepsi birden üstüme çullanıyo hadi onları vurdum bi tane tank var yamin ediyorum 6 kere vurdum patlamadı sinirden klavyeye yumruk attım anca oraya kadr gelmiştim az öncede beni bir piyada askeri roketle vurdu hangi tarihte görülmüş yada ben bilmiyom tankın zırhını delecek güçte bazuka oyun saçmalamış -
quote:
Orjinalden alıntı: muhammedda
Söylediklerinin hepsini kullanıyom ama bi yer var yokuşu çıkar çıkmaz karşında 4 tane tank hepsi birden üstüme çullanıyo hadi onları vurdum bi tane tank var yamin ediyorum 6 kere vurdum patlamadı sinirden klavyeye yumruk attım anca oraya kadr gelmiştim az öncede beni bir piyada askeri roketle vurdu hangi tarihte görülmüş yada ben bilmiyom tankın zırhını delecek güçte bazuka oyun saçmalamış
yuhsen yani şimdi diyosun hiç bi bozuka tankın zırhını delemez
bozuka ne dir ne işe yarar ozaman?
la sen ...neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 10 Aralık 2005, 22:12:36 >
-
ya millet hiç tarih bilmiyomu bana mı öle geliyoo.
2.dünya savaşında ünlüitalyan tankları war bilirmisiniz?
bu tankın zırhını bırak bozukayı ,magnum ve güçlü tüfekler (tam bilmem adını) bile deliyo
-
quote:
Orjinalden alıntı: w_wallace
ya millet hiç tarih bilmiyomu bana mı öle geliyoo.
2.dünya savaşında ünlüitalyan tankları war bilirmisiniz?
bu tankın zırhını bırak bozukayı ,magnum ve güçlü tüfekler (tam bilmem adını) bile deliyo
hahaha hehehe
quote:
Orjinalden alıntı: guvenkab
Aga sen ölmüşsün
Abi devamlı hareket et uzaktan ateş et devamlı zigzag çiz yap bişiler vurulmamak senin işin.
He vurmaya gelince onlar hareketliyse önüne doğru ateş et tabi sabit durmadan uzaktan ateş et ve en önemlisi üzerlerine doğru gitme.
yok ben artistik yapıcam diyosan iki tankın arasına gir sonra kaç tahmin ediyosundur heralde ne olacağını.......
bencede bu adam ölmüşşş...
-
quote:
Söylediklerinin hepsini kullanıyom ama bi yer var yokuşu çıkar çıkmaz karşında 4 tane tank hepsi birden üstüme çullanıyo hadi onları vurdum bi tane tank var yamin ediyorum 6 kere vurdum patlamadı sinirden klavyeye yumruk attım anca oraya kadr gelmiştim az öncede beni bir piyada askeri roketle vurdu hangi tarihte görülmüş yada ben bilmiyom tankın zırhını delecek güçte bazuka oyun saçmalamış
Abi o tepeyi hatırladım yandan yavaş yavaş dolaş.... öle direk çıkınca bam vuruyolar... -
quote:
quote:
Abi o tepeyi hatırladım yandan yavaş yavaş dolaş.... öle direk çıkınca bam vuruyolar...
+1doğru orası benimde 15 dk mı aldı (zorda)
. hareket etmeli ve b ile vurmalı olabildiğince uzaktan
-
quote:
quote:
Abi o tepeyi hatırladım yandan yavaş yavaş dolaş.... öle direk çıkınca bam vuruyolar...
+1doğru orası benimde 15 dk mı aldı (zorda)
. hareket etmeli ve b ile vurmalı olabildiğince uzaktan
-
sen kolay seviye yap bitir işi -
anaaa sapıtmış benim ie -
Hareket ediyomda nereye kadar 4 dört tane var bide piyadeler sağolsunlar Veteran yani en zorda oynuyom o yüzden çok kısa sürüyo işimin bitmesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedda -- 11 Aralık 2005, 2:24:26 > -
ben geçtim orayı veteranda ama geçemiyorsan kolay sewiyeye almayı dene -
quote:
Ya kaç gündür aynı yeri oynuyom sıkmaya başladı en sonunda silecem kurtulacam ama alman cephesinde oynamayı çok istiyom bu abd cephesi bitirsem tamadır nerden çıktı bu tank mank yaa
hacu alman cephesinde nasıl oynican ben oyunu bitirdim öle bişe olmadı -
görevseçme menüsünde almanyada var en sonda 1945 hemde -
harbi mi diyon ben almanyayı görmedim
oyun seçme menüsünde ilk üç görev rus
ortadaki 5 ingiliz
son 3 görev ise abd
bak oyunu kaldırdıydım sen çyle dedin diye bi daha kuracam
yalnız konuyla alkası varmı bilmem ama yapay zeka çok yapay hatta gerizeka olmuş
mesela call of duty (ilk oyun) ve united offensive de veteran da filan adamlar seni paldır küldür indiriyor
call of 2 de makineli tüfekler yoksa tekbaşıma hücum ediyom aptal aptal bakıyorlar ne iştir anlamadım gitti bi de çıkışını o kadar bekledik
demekki en iyi oyun diye bişey yok adamlar nasıl para kazanacak
ya grafikten ya oynanabilikten ya da zeka dan kaybedecen bi şekilde tatmin olamıyorsun
-
quote:
görevseçme menüsünde almanyada var en sonda 1945 hemde
ok saol -
quote:
görevseçme menüsünde almanyada var en sonda 1945 hemde
Tutmayın lan beni alalallalalalalalalala
Ya çok güzel o zaman ya....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X