Şimdi Ara

Call of Duty 2 %100 save upload edermisiniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ekran kartı ile oyunun D-Day bölümünde peformansını test etmek istiyorum. daha önce 2 kere bitirmiştim oyunu ama şimdi tekrar o bölüme gelmekle uğraşmak istemiyorum. elinde hazır %100 bitirilmiş save i olan yollayabilirmi şu D-Day bölümündeki kartın performansına bakayım.

• Save dosyaları nerde la?Bende bitirilmiş vardı.Elimde kaldıysa yollarım gözüm
  • Tugay C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players save dosyası burdakiyse al ettim upload işine yarar herhalde.

http://www.h.emenpaylas.com/download/1134167/affetmez.rar.html
  • eyvallah olur heralde.

@gobelin msnden istiyoz yok diyon burdan yollarım diyon oh ne ala lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Temmuz 2006; 20:40:36 >
  • afiyet olsun
  • olmuyor. :S
  • C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players kısmına bir tane not defteri aç ismine active de içine affetmez yaz kaydet bi de öle dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

eyvallah olur heralde.

@gobelin msnden istiyoz yok diyon burdan yollarım diyon oh ne ala lan
    Yolladım bi kere almadın.İlle post kascan de mi?

Baktın mı la performansa?Nasıl?

• perfonmans demeyin ağlayasım geliyor direcx7 640X480 4x textureler normal :) ağlamak istiyorum
  • yok olmadı başka bi dosya lazım heralde :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

perfonmans demeyin ağlayasım geliyor direcx7 640X480 4x textureler normal :) ağlamak istiyorum

• dlh.net diye bi sitede oyunların save game leri ve hileleri var arat indirirsin yasal bi site
  • quote:

yok olmadı başka bi dosya lazım heralde :S

alala.gif version 1.3 de bitmiş bir save sorun olurmu?
  • @affetmez senin yolladığın save değil

@musandia sağol hocam dlh.net te buldum

sonuç D-Day 10 fps kartın gördüğü en düşük fps. bu her sistemde böylemi ya nasıl yapmışlar o bölümü.
  • quote:

@affetmez senin yolladığın save değil

sonuç D-Day 10 fps kartın gördüğü en düşük fps. bu her sistemde böylemi ya nasıl yapmışlar o bölümü.
    İyi oldu uğursuz seni

• quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

quote:

İyi oldu uğursuz seni

la git bende bunu 10 fps oynatıyorsa daha süper pc lerde nasıl oynatıyor acaba 25 fps yi geçmez sanıyorum.

• quote:

ok nerdeymiş bu save peki [alala.gif]

• X:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\<Profile Adı>\

bunun içindeki dosyalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Temmuz 2006; 14:22:00 >
  • tugy ben d day bölümünde 1280*1024 4xaa ve diğer grafiklerde full olmak üzere 50-70 fps arası oynadım..arada bu kadar fark olması normalmi..kartım default...
  • valla benim işlemci sürünüyor o zaman. şu an iki kartıda zorlayacak oyun yok neredeyse. zaten kasılma hiç vganın kasılması gibi gelmedi bana. işlemci yüzünden. kahrolsun p4 ler ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.