Tüm zamanların en iyi korku-adventure oyunlarından biri olan Call Of Cthulhu için Türkçe yama çıkmış arkadaşlar. Bu muhteşem oyunu bir defa daha oynamak için bundan daha iyi bir sebep olamaz...
Çok iyi olmuş türkçe yamanın çıkması,bir kez daha oynamak farz oldu
Çok güzel bir haber. İngilizce olduğu için anlamayıp sıkılmıştım ve oyunu silmiştim. Yeniden başlamak değişik olacak. Çok sağol böyle bir salık verdiğin için.
Oyun adventure ve korku oyunu sevenler tarafından mutlaka oynanmalı. Ayrıca Lovecraft evrenlerine merak duyan herkes oynamalı. Oyuna ulaşmak isteyenler bana PM yoluyla ulaşabilir...
İngilizcesi yeterli olmayan arkadaşlar için cidden iyi bir çalışma oyundan önce ve ya sonra H.P. Lovecraft kitaplarını da mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
Güzel bir haber daha vereyim öyleyse.
Fahrenheit da bitme aşamasında.
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Güzel bir haber daha vereyim öyleyse.
Fahrenheit da bitme aşamasında.
İşte buna içilir...
Dil yetersizliğinden bıraktığım muhteşem bir oyun daha. Bir de L.A. Noire çıkarsa gelsin uykusuz geceler...
oy oy oy oy.call of cthulhu oynamamıştım daha önce,duymuştum ama çok korkunç falan gibi bi yerde okumuştum oynamamıştım,şimdi ufak bi araştırma sonucunda tamda benim istediğim gibi bi oyun oldugunu anladım.türkçe yamasınıda yapmış olmanız benim için süper oldu.çok teşekkürler gerçekten.fahrenheit ide eskiden yükleyip bi kaç bölüm sonra yetersiz ingilizce yüzünden bırakmıştım çünkü hikayesi çok önemli bir oyun.büyük bi merakle fahrenheit ide bekliyorum tabiki.L.A. Noire yamasınada devam ediyorsunuz sanırım.valla ne desem sizin için az olucak.süpersiniz.
Tesadüfe bak ya, bende tam lovecraft evrenine merak salmıştım çok iyi oldu bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme