Şimdi Ara

çalıştığınız işi nasıl buldunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite mezunuyum. 1 yıldır iş arıyorum. Gidiyorum görüşüyoruz. Olumlu olumsuz biz size döneceğiz diyorlar ama bir dönen olmuyor.

İşletme bölümü mezunuyum.

Acaba özel sektörde çalışan arkadaşlar işinizi nasıl buldunuz bir yolu varsa söyleyin çok bunaldım işsizlikten

• yasadigim sehrin ufak bi sitesi var bir ara denk geldim ole seri ilan seklinde ilanlar vardi hergun girer olmustum bakiniyordum bir gun denk geldi aradim gittim gorustuk oyle girdim
  • yok mu bir cevabı olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

yasadigim sehrin ufak bi sitesi var bir ara denk geldim ole seri ilan seklinde ilanlar vardi hergun girer olmustum bakiniyordum bir gun denk geldi aradim gittim gorustuk oyle girdim

kardeş senin kısmetin açıkmış. ben nereye gittiysem geri dönderildim. ya tipim ve diksiyonumda fena değil ama işte işsizlik çok kötü birşey ya evde oturmak adam koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcı50

quote:

yasadigim sehrin ufak bi sitesi var bir ara denk geldim ole seri ilan seklinde ilanlar vardi hergun girer olmustum bakiniyordum bir gun denk geldi aradim gittim gorustuk oyle girdim

kardeş senin kısmetin açıkmış. ben nereye gittiysem geri dönderildim. ya tipim ve diksiyonumda fena değil ama işte işsizlik çok kötü birşey ya evde oturmak adam koyuyor

usta vazgecme sana uyan yakin olan tum islere cv gonder mail at telefonla ara

bende kendi isim olan cogu yere cv atmistim maille sorular sormustum yaklasik 20mail farkli yerlere kucuk buyuk ama cevap gelmedi tabi

illaki denk gelir imkanin varsa cik gez dolas tanidik filan haberde birak bulunur ama tabi 3 asagi 5 yukari istedigin seviyedemi olur orasi belli olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avcı50

quote:

usta vazgecme sana uyan yakin olan tum islere cv gonder mail at telefonla ara

bende kendi isim olan cogu yere cv atmistim maille sorular sormustum yaklasik 20mail farkli yerlere kucuk buyuk ama cevap gelmedi tabi

illaki denk gelir imkanin varsa cik gez dolas tanidik filan haberde birak bulunur ama tabi 3 asagi 5 yukari istedigin seviyedemi olur orasi belli olmaz

Kardeş inan artık iş beğenme gibi bir lüksüm yok. Allah şükür evdekiler birşey demiyor ama 24 yaşında evde yalnız başına oturmak adam koyuyor. Tüm tanıdıklara haber bıraktım. hergün yenibiriş, kariyer ve secretcv yi kontrol ediyorum ama nafile. hafta 1 2 dönüş oluyor onlarla da görüşüyorum işe çağırmıyorlar.

Ama sebebini biraz anladım. Bir işe bayan başvurduğu zaman bayana öncelik veriyorlar malum abazablık ve çapkınlık diz boyu. daha perşembe günü gittiğim iş yeride benden önce bir kız girmişti görüşmeye. Ben girince görüştüğüm satış müdürü kızdan senden önceki hatun da olumlu diye konuştu.

Sarı saçlı, dekolteli, birazda kaşar kız, fakülte okumuş tecrübeli bir erkekten daha çabuk iş buluyor.

• sanırım forumda herkes işsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NE İŞ YAPIYORSUNUZ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.