Şimdi Ara

Çalışmayı Durdurdu Hatası - Abra A5 V4.1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MONSTER® ABRA A5 V4.1.1 aldım ve dün elime geçti. rami 16gb yaptırdım.

An itibariyle acaba bu makineyi almasam mı der oldum. Oyunlarda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Bikaç dakikadan sonra hata veriyor. Dying Light ve Ryse yüklü bunlarda hata aldım. World of warships var onda sıkıntı çıkmıyor. Yüksek ayarlarda herhangi bir kasılma yok buna rağmen ayarları düşürdüm fakat sonuç yine aynı.

İnternette araştırdım DEP diye bişeyi aç diyenler olmuş yalnız o da 64 bit yürütülebilir dosyalarda kullanılmaz diyor. Bu yöntem işime yaramadı. Tüm driverlar güncel. Oyunlarda da sıkıntı yok başka makinelerde çalışıyor.

Win7 ulti 64 bit kurdum. Kurulumda sıkıntı yok aynı şekilde başka makinelere de kurduk sıkıntı olmadı.

Şu hatanın çözümü nedir bilen var mı? Gerçekten çok sinirim bozuldu iyi makine aldık ilk defa bununla da bişey yapamıyorum. Servisle fln da uğraşmak istemiyorum. Gönder geri gelsin vs uzun iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 2 Temmuz 2015; 22:46:23 >

• Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Oyunlar orjinal mi?
  • immortalizmm kullanıcısına yanıt
    Değil ama diğer pclerde sorun çıkmıyor.
    Dostum Visual paketleri yada dirct x paketlerinden olabilir ozaman. Diğer pc de yüklüdür sorun çıkartmıyordur. Bunu yeni aldığın için oyunlarda orijinal olmadığı için kendin elle kurmak durumundasın muhtemelen bundan kaynaklanıyordur. Cihazdan değil yani. ;)
  • Ayrıca win 8.1 kurmanı tavsiye ederim. Win 7 artık tarihi eserdir. Ve elindeki o güzelim pc' nin performansını kendi ellerinle düşürmüş oluyorsun.
    Win update full yaptı. Onunla beraber inmiyor mu onlar
    İnmez kardeşim.
    https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29 Bu paket gibi 2005 2008 2010 2012 ye kadar var bunları google' dan aratıp hem 64 hem 32 olanlarını indirip kurarsan açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 2 Temmuz 2015; 23:28:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortalizmm

İnmez kardeşim.
    https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29 Bu paket gibi 2005 2008 2010 2012 ye kadar var bunları google' dan aratıp hem 64 hem 32 olanlarını indirip kurarsan açılacaktır.

olmadı hala devam ediyor sorun.
  • Hâlâ ısrarla neden Windows 7 kullanıyorsunuz. Windows 10 çıkıyor kardeşim tarih oldu artık Windows 7. Sorununuz da bundan kaynaklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direzina123 D kullanıcısına yanıt
    Konunun win7 ile alakası olduğunu sanmıyorum. Sonuçta çevremdeki herkes 7 kullanıyor daha 8 kullanana rastlamadım.
  • İyi siz öyle düşünün. Artık Windows 7'ye destek veren kimse yok. Windows 8.1 geçmedikçe de sorunun düzelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Monster Windows 8.1'de tam performans sağlıyor. Windows 7'de bazı özellikleri deaktif olmuş olabilir. Win 8.1 Pro'ya geçiş yap.
    elle indirmesine gerek yok eğer reoladed se setuptan yeniden kusun yuklenme bitince orda 4 seçenek var onları işaretlesin yeter
    oyunu yeniden kur fnish dediginde orda 4 seçenek var onların hepsini işaretle

• Konuyu temmuz başında açmışım eylül olmuş cevap geliyor.
    Win 8.1 kurdum onun dışındaki önerilen hiç birisi işe yaramıyor. Sorun yaşayan olursa 8.1 yüklesin her şey halloluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.