Başlıktaki gibi bıraktım, puanım 292 geldi ea cıyım ösym sağolsun ilk sınavda bizi eledi,geleceğim sadece bu sınavdı bu saatten sonra başka meslekte öğrenemeyiz,karardı gelecek. Lysleri fullere yakın yapmam gerekir ki istediğim bölüm gelsin bu da imkansız,yazıklar olsun.
seneye denersin bro boşver
quote:
Orijinalden alıntı: tavukum
Başlıktaki gibi bıraktım, puanım 292 geldi ea cıyım ösym sağolsun ilk sınavda bizi eledi,geleceğim sadece bu sınavdı bu saatten sonra başka meslekte öğrenemeyiz,karardı gelecek. Lysleri fullere yakın yapmam gerekir ki istediğim bölüm gelsin bu da imkansız,yazıklar olsun.
yapan nasil yapiyor?birinci olanlarin 160 da 160 yapmasi sence tesadufmu?bence sorunu baska yerlerde arayacagina biraz da kendine bak.sen herseyi tam yaptin gece gunduz calistin da olmadimi sanki?demekki bi yerlerde eksikler var demekki bazi seyleri yanlis yapmisim.sana onerim kitabi defteri bi kenara at otur masanin basina ve dusun benim yanlisim eksikligim neydi de basaramadim diye ve sorunlari bulup en kisa zamanda cozume kavusturmayi dusun.eger istedigin bolumde cok kararliysan 1 sene daha denemeyi goze al.ama tabi yaptigin hatalari duzeltebileceginden eminsen 1 seneyi daha goze al.
Sen ful için gerekeni yap elemeyi ösymye bırak. Kendi kendini elemişsin
Haklısınız arkadaşlar,ben 2010da ygsde ham 377 almıştım ve eşeklik edip sevmediğim bölümü yazdım,şimdi pişmanım ve aradan 2 sene geçti öyle sınava girdim fazla da çalışmadım,aklım olsaydı 2010da güzel bir tercih yapardım ve lyslerimi iyi tutardım,çok pişmanım seneye ünv. 3.sınıf olacağım bilmiyorum artık ne olacak.Boş boş gidip geliyorum ünv.ye dershane yıllarımı arar oldum,ygs den iyi puan alan arkadaşlar aman boş vermeyin beni okul puanı da yaktı 44 bin ham sıralama varken okul eklenince 60 bine attı durum böyle.