Bildirim
Çalışmayan bir bayanla evlenmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ergenlerin hayatı çabuk örgenmelerine ayranım
ben o yaşlardayken heç bunları düşünmezdim
ahanda bak bele oldum -
Hocam senin konusma tarzin mi böyle yoksa kıllığinamı boyle konusuyon cözemedim vallahul azimquote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
ergenlerin hayatı çabuk örgenmelerine ayranım
ben o yaşlardayken heç bunları düşünmezdim
ahanda bak bele oldum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş bu konudan 110,000 tane açılmıştı. Aç biraz yazılanları oku. -
Bir erkek düşünelim 3000 lira maaş alıyor. Bir çocuğu var. Bir de eşi var. Şimdi bu parayla ev geçindirmek imkansız. Artık borca mı girersin? Kumarı mı denersin? İntihar mı edersin? (Bunun çok örneği var) Haliyle bunun yerine seninle aynı maaşı alan bir kadınla evlensen: 3000 + 3000 = 6000 lira. İşte o zaman var ya gerçekten rahat edersiniz. Bir de olumlu yönden düşünelim işte terfi alırsınız, mevkiniz artar: 3500 + 3500 = 7000 lira. Bence çalışan bir kadın çok daha iyi ama senden yüksek maaş almamalı. Aksi takdirde başına çok bela oluyor diye duydum. Yaşamadığım için bir şey diyemiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X