Şimdi Ara

Çalışmaya Başlıyorum Ama Konuları Nasıl Bitirmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün çalışmaya başlıyordum ama aklıma bir şey takıldı.

Mesela bugün kümelerden başlıyorum
    direk kümelerin hepsinimi bitireyim 1-2 günde yoksa birkaç test çözüp başka konuyamı geçmeliyim ? Yardım ederseniz sevinirim

• erken başlama sıkılırsın git kafanı dinle ramazanın sonlarında başlarsın bu hava da çekilmez
  • Yucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    Bu hevesin çabuk biteceğini düşünüyorum.O yüzden acele etme.Haziran ayını çalışarak geçirme.Tatilin tadını çıkar biraz.Sadece kısa kısa konulara bakabilirsin ama bence önce tatilini yaşamalısın.Eğer yok ben çalışacağım diyorsan konuyu parçalara böl.Parçalar bitince test çöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

erken başlama sıkılırsın git kafanı dinle ramazanın sonlarında başlarsın bu hava da çekilmez

Hocam 12 agustosta dersane başlıyor zaten ona göre bir program verdiler ama böyle hiç anlaşılmaz 2 test falan vermişler her konudan. Dersaneyede hiçbir şey bilmeden gitmek istemyiroum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

Bu hevesin çabuk biteceğini düşünüyorum.O yüzden acele etme.Haziran ayını çalışarak geçirme.Tatilin tadını çıkar biraz.Sadece kısa kısa konulara bakabilirsin ama bence önce tatilini yaşamalısın.Eğer yok ben çalışacağım diyorsan konuyu parçalara böl.Parçalar bitince test çöz

Kaç haftadır dinleniyoruz evde sıkılmaya başladım boş boş facede takılıyorum. Onu yapmaktansa çalışmak daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta

quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

Kaç haftadır dinleniyoruz evde sıkılmaya başladım boş boş facede takılıyorum. Onu yapmaktansa çalışmak daha iyidir

Yine senin bileceğin iş olmakla birlikte çalışmaktan da çabuk sıkılıyor öğrenciler.Zaten o yüzden tatil yap dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.