Bugün çalışmaya başlıyordum ama aklıma bir şey takıldı.
Mesela bugün kümelerden başlıyorum direk kümelerin hepsinimi bitireyim 1-2 günde yoksa birkaç test çözüp başka konuyamı geçmeliyim ? Yardım ederseniz sevinirim
erken başlama sıkılırsın git kafanı dinle ramazanın sonlarında başlarsın bu hava da çekilmez
Yucuklu Sumurta
kullanıcısına yanıt
Bu hevesin çabuk biteceğini düşünüyorum.O yüzden acele etme.Haziran ayını çalışarak geçirme.Tatilin tadını çıkar biraz.Sadece kısa kısa konulara bakabilirsin ama bence önce tatilini yaşamalısın.Eğer yok ben çalışacağım diyorsan konuyu parçalara böl.Parçalar bitince test çöz
quote:
Orijinalden alıntı: salvoni
erken başlama sıkılırsın git kafanı dinle ramazanın sonlarında başlarsın bu hava da çekilmez
Hocam 12 agustosta dersane başlıyor zaten ona göre bir program verdiler ama böyle hiç anlaşılmaz 2 test falan vermişler her konudan. Dersaneyede hiçbir şey bilmeden gitmek istemyiroum
quote:
Orijinalden alıntı: meco2010
Bu hevesin çabuk biteceğini düşünüyorum.O yüzden acele etme.Haziran ayını çalışarak geçirme.Tatilin tadını çıkar biraz.Sadece kısa kısa konulara bakabilirsin ama bence önce tatilini yaşamalısın.Eğer yok ben çalışacağım diyorsan konuyu parçalara böl.Parçalar bitince test çöz
Kaç haftadır dinleniyoruz evde sıkılmaya başladım boş boş facede takılıyorum. Onu yapmaktansa çalışmak daha iyidir
quote:
Orijinalden alıntı: Yucuklu Sumurta
quote:
Orijinalden alıntı: meco2010
Kaç haftadır dinleniyoruz evde sıkılmaya başladım boş boş facede takılıyorum. Onu yapmaktansa çalışmak daha iyidir
Yine senin bileceğin iş olmakla birlikte çalışmaktan da çabuk sıkılıyor öğrenciler.Zaten o yüzden tatil yap dedim