< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 28 Ekim 2020; 17:42:28 > |
Bildirim
Çalışması En Zor Meslek Grubu [Anket]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 28 Ekim 2020; 17:42:28 > |
Mühendise veren arkadaşlar hangi kafayla veriyor? Mühendis oldukları/olmak istedikleri için mi? Tamam her mesleğin zorlukları vardır ama seçenekler arasında en kolaylardan biri olduğu da aşikar.
|
hayati tehlikenin olduğu meslekler en zorudur tabi ama ondan sonra özel sektördeki işler gelir bence |
pilot ya da savcı/hakim arasında kaldım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaptanYosun -- 28 Ekim 2020; 21:19:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çalışma şartlarının en ağır olduğu ve özgürce görevini icra edemediğin meslek bunu bu ülkede iliklerine kadar yaşayan doktorlardır, zannımca.. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
çok doğru onu atladım :( doğuda falan baya da zor oluyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-091269FB4 -- 28 Ekim 2020; 21:1:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Her subay öyle değil benim tanıdık subay fenerbahçede lojmanda havuzlu sitesinde kalıyor şu an. |
okuması zor ve meslekte de hep kendini güncel tutman gerek sürekli hastalıklara sebep olan genler mekanizmaları falan bulunuyor ama mental açıdan yorgunluk olduğundan ben fiziksel açıdan değerlendirip subaylık dedim |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |