Şimdi Ara

Çalışması En Zor Meslek Grubu [Anket]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Çalışması En Zor Meslek Grubu [Anket]

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2020)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 28 Ekim 2020; 17:42:28 >

• hayati tehlikenin olduğu meslekler en zorudur tabi ama ondan sonra özel sektördeki işler gelir bence

• pilot ya da savcı/hakim arasında kaldım

• Mühendise veren arkadaşlar hangi kafayla veriyor? Mühendis oldukları/olmak istedikleri için mi? Tamam her mesleğin zorlukları vardır ama seçenekler arasında en kolaylardan biri olduğu da aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaptanYosun -- 28 Ekim 2020; 21:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışma şartlarının en ağır olduğu ve özgürce görevini icra edemediğin meslek bunu bu ülkede iliklerine kadar yaşayan doktorlardır, zannımca..

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ben subaylığın daha zor olduğunu düşünüyorum hem hayati tehlike var hemde sorumluluğunda insanlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Berberlik :p

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok doğru onu atladım :(

doğuda falan baya da zor oluyor

• Ulan adamlara göre doktorluk subaylıktan daha zor yanında bomba patlıyor aw nasıl daha kolay olabilur doktorluktan

• Horny Saint kullanıcısına yanıt
    subay olunca genelde mühendislik yapıyorsun hocam :D doktorluk bence de daha kolay ama sene 1915 değil. :D bence net en zoru hakim/savcılık

• Aynı meslekteki kişilerin durumu çok değişiklik gösteriyor ama ortalama olarak en zoru asistan cerrahtır diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-091269FB4 -- 28 Ekim 2020; 21:1:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horny Saint kullanıcısına yanıt

Her subay öyle değil benim tanıdık subay fenerbahçede lojmanda havuzlu sitesinde kalıyor şu an.

• QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt
    Şaka mı bu

• doktora verenlerin kafası güzel ya tıp moruQçu ya da tıp okuyor

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    İnsanın hayatını onların verdiği kararlar belirliyor bence gayet zor bir meslek ama en zoru mu tartışılır.

• QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt
    Mühendislik ne en zor ne de en kolay.Onlar hangi kafayla oy verdiyse sen de aynı kafayla bu yorumu yazdın bence.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

okuması zor ve meslekte de hep kendini güncel tutman gerek sürekli hastalıklara sebep olan genler mekanizmaları falan bulunuyor

ama mental açıdan yorgunluk olduğundan ben fiziksel açıdan değerlendirip subaylık dedim

• LELEB kullanıcısına yanıt
    O tarz yorum yapanlar gerçeklerden bihaber.asistan doktorların çalışma şartları çok zor ki özellikle cerrahlarınki aşırı zor.nöbetler bazen 40 saati bile bulabiliyor düşünün.hem mental hem de fiziksel anlamda aşırı yıpranıyorsun.çok uzun süren ameliyatlar oluyor çıkınca yere yığılıyorsun o derece uzun ameliyatlar var.yapacağın en ufak hatada bi insanı öldürebilirsin çok ağır davalara maruz kalabilirsin.her an darp edilme riskin var.sosyal hayat falan çok az.zaten bu şartlarda ileride cerrah sıkıntısı yaşanabilir öyle duruyor.zaten şu anda bile çok az olan branşlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam subaylık ve doktorluk kapışır bence ikiside zorlayıcı meslekler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.