Bildirim
Çalışmamak bana kötü geliyor
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normalsin bence.
-
ya ben zaten normalim bence de. Sürekli boş boş yatılmaz. Elalem nasıl sürekli boş boş gezebiliyor onu anlamıyorum
-
Benim kişisel çevremde de var. Baya eğitimsiz ve cahil insanlar. Tüm gün kafelerde buluşup dedikodu yapıp millete haset ediyorlar. Yeni bir şey öğrenme, geliştirme, üretme yok. Dedikodu dışında muhabbet bile yapamıyorlar. Bu kişilerin en büyük hayali babadan kira geliri kalsa, zengin eş bulsa ve bütün gün gezip alışveriş yapsa. Çalışmak zorunda kalınca da üfleyip püflüyorlar.
-
1 sene işsiz olunca alışıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynı şekilde. İnsanlar nasıl bu kadar tatil meraklısı sürekll gezip tozma boş boş kafede oturma yada boş boş dolanma meraklısı asla çözemedim
Normaldir ya banada öyle oluyor işten ayrılıp boşta kaldım mı, çünkü uzun bi süre çalışıp bi anda işsiz kalınca kendini yadırgıyor insan. Düzeni bozuluyor. Ben böyle bi durumda oldum mu genelde kendime zaman ayırıp kafa dağıtıyorum, doğa yürüyüşü ya da spor filan yapabilirsin.
Ki yani eğitim dönemimde de böyleydi, bi düzene bağlı belirli süre ders çalışıp sonra bırakınca yalpalıyordum
Derdim olmayınca sabahtan akşama kadar duvara bakabilirim. Derdim olunca sürekli kafayı birşeylerle meşgul etmem ve bedenimi fiziksel olarak yormam gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X