Şimdi Ara

Çalişmalara nereden başlamaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ygs sinavina ilk defa girecem.Daha çalişmalara başlamadim.Çünkü Gelecek kaygim var.Şöyle bakiyorum bilmem nereyi bitiren muhendis anca asgari ucretle calismaya basliyor ya da diger b kişisi işsiz.

Ama yinede calisacam eger iyi yerler çikmazsa kuzenimle Kanada veya Abd'ye gitmeyi dusunuyoruz.

Soruya gelecek olursam siz hangi kaynaklardan çalisiyorsunuz? Etrafimda cogu kisi dershanede bilmem nerede.Isin asli 5 bin veya 10 bin tl dershaneye vermek aptallik gibi geliyor.Elin gevuru bedava universiteye girerken.

Yapabildigim derslere gelecek olursam; Türkçe,Tarih,Felsefe
    Bunun dişinda Biyoloji ve Matematigi biraz yapabiliyorum yani matematikten 5-6 net anca alirim Biyolojiden 7 veya 10 net.

Düşündugum bölum ise Siyaset bilimi.Bana en uygun bölum hem tarihim iyi hem siyasetim genel itibariyle derslerini çok seviyorum bu bölumun.Ama hayallerim suya düşerse artik Yurt dişina gidecem.
    Çünku baska care kalmiyor gençligimi kafa yorarak gecirmek istemiyorum acikcasi.

Göruşlerinizi bekliyorum.Hangi kaynak veya hangi Youtube kanalindan verimli calisabilirim evde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YGS/LYS Bölümünde daha yardımcı olurlar.
    Şu an tek diyebileceğim şey Türkçeyi Tarihi herkes yapıyor. Önemli olan matematik. Matematik çalışıp iyi bir düzeye ulaştırırsan istediğin bölümde en iyi yerlere girebilirsin. Ben hiç Türkçe, Tarih falan çalıştığımı hatırlamıyorum bile. Sadece matematik ve geometri kasmıştım.

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

YGS/LYS Bölümünde daha yardımcı olurlar.
    Şu an tek diyebileceğim şey Türkçeyi Tarihi herkes yapıyor. Önemli olan matematik. Matematik çalışıp iyi bir düzeye ulaştırırsan istediğin bölümde en iyi yerlere girebilirsin. Ben hiç Türkçe, Tarih falan çalıştığımı hatırlamıyorum bile. Sadece matematik ve geometri kasmıştım.

Türkçe'de sadece dilbilgisi çalışsın
    Sosyalde sadece coğrafya çalışsın
    Tarih sorularını yorumlayarak yapar
    Matematik ve geometri'ye çok çalışmalı bence de
    Hangi denemeyi almaliyim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.