Şimdi Ara

Çalışma zamanı hatası??? nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, lycos'ta maillerime bakarken, bir maili sağ tıklayıp yeni pencerede açmak isteyince şöyle bir kutucuk açılıyor: 'Bir çalışma zamanı hatası oluştu. Hatayı ayıklamak istiyormusunuz? Satır:217 Hata: Nesne bu özellik veya yöntemi desteklemiyor.' Ve evet-hayır seçenekleri çıkıyor, hayır'a tıklayıp devam ediyorum, bi yorum yapan olacakmı teşekkürler...

• Hoppala, abi hadi çözümü geçtim en azından bi fikir yürütecek olan yokmu, hiç başınıza gelmedimi? galiba bi zararı yok ama nedir bu anlamadım...
  • benim bildiğime göre bazı virüs programları
    yapıyor bunu
    örneğin pccilin gibi
    ama aradasırada
    bir
  • run time error = çalışma zamanı hatası
    eksik dosya olmasından kaynaklanır...
    programı bi daha kurmanı tavsiye ederim...saygılar
  • şimdi ingilizce xp kurdum problem kalktı, teşekkürler
  • Bildiğim kadarıyla Htmldeki scriptlerin yol açtığı hatadan. Explorer da optionsdan hata ayıklama (gelişmiş ayarlar içinde) iptal edersen script hatalarını sana sormaz. xp de ie6 geldiği için problem çözülmüş demekki.
  • bundan önce de xp vardı, yani bu problemle xpde karşılaştım zaten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç geç çalışma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende xp kullanıyom. sorun su ki html kodlarının yanlış yazımından veya o an kaynagından alınamamasından kaynaklanıyor. sende veya explorerinde bi sorun yok ama bu bazen işe yaradıgı için kapatmıyom ben ama sıktıysa seni alvatraz dediği gibi kapatabilirsin ama bilki i6 da sorun cozulmuyoo zaten bu i6 da daha detaylı çalışır. 9x de fazla goremezsin sayfa hatası verir ve açmaz genelde kısaca merak etmiyosan no deyip gec veya ayarlarından kaldır
  • cok saolun arkadaslar, önemsiz olduğunu biliyordum ama can sıkıcı oluoyor nedenini bulamayınca...
  • Vay bee 12 senelik konu hortlatıyorum inşallah başıma musallat olmaz arkadaşlar ben vodafone red kullanıcısıyım ücretsiz vodafone tv aboneliği için ilgili sayfada numaramı doğrulayıp devam seçeneğine tıklayınca bende aynı hatayı alıyorum (not:ben cep telefonundan giriyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.