Şimdi Ara

Çalışma taktiğim hattına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir şey soracağım mesela ygs için ben bütün dersleri aynı anda götüremiyorum ilk sadece matematik çalışıp matematiği bitiriyorum sonra fizik çalışıp fiziği böyle gidiyor yani sadece bir ders çalışıp o dersi bitirip diğerine geçiyorum. Sizce bu taktik çok mu kötü? Diğer türlü yürümüyor programım gerçekten.

• up
  • konuyu unutma riskin fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dixonbrothers

konuyu unutma riskin fazla

Diğer türlü gerçekten sıkıntılı oluyor benim için ama
  • Tamamen kişisel bişey bende bu şekilde yapmayı severdim.1 hafta mat-1hafta fen çalıştığım bile olmuştu.Bu seni tedirgin etmesin sakince çalışmana bak,yarışta kal yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende senle aynı mantiktayim tekrar olayını cozebilirsen unutmamak icin güzel yöntem

• Diyelim pazartesi sadece mat ile fizik ertesi gün ise başka ders mi çalışıyorsunuz hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bnde haftada 4 gün mat geo çözüyorum 3 günde fen kasıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: jonsnow1453

Diyelim pazartesi sadece mat ile fizik ertesi gün ise başka ders mi çalışıyorsunuz hocam?

Yok direk matematik ygs bitirip başka derse geçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

quote:

Diyelim pazartesi sadece mat ile fizik ertesi gün ise başka ders mi çalışıyorsunuz hocam?

Aynisini ben yapıyorum bence en mantiklisi bu zaten gecen sene 12ydim mal gibi tum dersleri ayni anda goturmeye calisiyorduk suan bakiyorum ki gecen sene.hic bir b*k yapmamisim kimya biyo zaten sozel dersler mat 1 kesinlikle bunlardan once bitmeli ben gecen sene ygs kimya ve biyoyu 2 haftada.bitirdim 15 tatilde. Dogru yoldasin bence bende 2 ders 2 ders gidiyorum suan mat geo gidiyorum ve cok verimli.oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

quote:

quote:

Aynisini ben yapıyorum bence en mantiklisi bu zaten gecen sene 12ydim mal gibi tum dersleri ayni anda goturmeye calisiyorduk suan bakiyorum ki gecen sene.hic bir b*k yapmamisim kimya biyo zaten sozel dersler mat 1 kesinlikle bunlardan once bitmeli ben gecen sene ygs kimya ve biyoyu 2 haftada.bitirdim 15 tatilde. Dogru yoldasin bence bende 2 ders 2 ders gidiyorum suan mat geo gidiyorum ve cok verimli.oluyor

Yorumun çok motive edici oldu çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

quote:

quote:

Yorumun çok motive edici oldu çok teşekkür ederim.

Yalniz duzenli tekrar isini unutma yoksa ibre tersine doner kotu bir calisma sistemi olmus.olur 😁

• Herkesin kendine gore bi sistemi var. Eger sen boyle calisinca verimli oldugunu dusunuyosan devam et. Zaten tekrar yapmak cok uzun suren bir sey degil. Bir konuyu tekrar etmek 5 dk falan suruyor. Yani nasil rahat ediyorsan oyle devam etmelisin. Ama diger arkadaslarin dediklerinide kulak arkasi yapma. Onlarda gayet mantikli konusmuslar.

• Herkese yorumları için teşekkür ederim.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=121049101&p=1&anchorToGo=121049101#121049101 son yorumu iyi oku bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.