Şimdi Ara

Çalışma programı hazırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl ki en büyük hatam çalışma programını hazırlayamamak oldu.aylık program yapardım sadece o yüzdem tekrar falan aklıma gelmedi hiç konuları unuttum sınavdan sonra bi konuya 2 3 ay bakmadığımı farkettim.

Elinizde hazır olan bi çalışma programı varmı ? haftalık yada 10 günlük vb de olabilir.150kdan kaldım mezuna hedef 20k bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik için atabilirim istersen ama şu an dışarıdayım. Eve gidince ancak atabilirim. İstiyorsan pm bırak.

• olur hocam atıyorum pm. geometri içinde mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar343

olur hocam atıyorum pm. geometri içinde mi ?

Yalnızca matematik ve problemler hariç. Forumda 2 ayda mat için program vardı ya onu ben mezuna göre ayarladım.

• tamamdır takip ediyodum konuyu , bende kendime göre ayarlama yapayım o zaman. teşekkürler

• Hocam bir de başka bir tavsiye konusu vardı, orada 3x8 lik tablo yapıp çıktı alıyorsun, haftanın her günü için en fazla 3 ders olmak üzere yazıyorsun. Uzun vadeli planları uygulamak imkansız bence.

Konu burada. Bir de diğer arkadaşın söylediği 2 aylık program var onu da baz alırsan her hafta durumuna göre porgram çıkartırsın.
    https://forum.donanimhaber.com/dershanesiz-mezun-rehberi-68k-3k-66k-11k--127914966
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    java çalışma alanları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.