Şimdi Ara

Çalışma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar ben anadolu imam hatip lisesi 10.sınıf öğrencisiyim,malum yarın okullar açılacak benim size sormak istediğim sorular var:
    1)Ben bu zamana kadar neredeyse hiç düzenli ders çalışmadım bu sene düzenli çalışmak istiyorum günlük 1-1.5 saat yeterli olur mu?
    2)Nasıl ders çalışacağımı bilmiyorum internete baktım fakat karışık bir anlatımları olmuş neredeyse hiçbirşey anlamadım günlük tekrar nasıl yapılmalıdır biri bana anlatsın veyada düzgün bir yazı atsın okuyum
    3)İngilizcem çok kötüdür geliştirmek için özkan çelen hocanın tüm videolarını indirdim her gün en azından bir video izleyicem özel bir defter tutucam sıfırdan başlıyacam ingilizceye,ingilizce kitapım var,ingilizce dizi izliyorum ama geliştiremiyorum sizce nerede hata yapıyorum
    4)Ders çalışmak için en iyi saat kaçtır?(sabah 5 de bile kalkabilirim)

• En az 2 3 saat rahatça çalışabilirsin hocam dershanen varsa bile.ingilizce için dediklerin doğru.ingilizce için okulda dersi iyi dinle ve anlamadığın yeri sor.hem sözlün yüksek gelir hem de notun.
    ilk dersten itibaren dersi en ufak ayrıntısına kadar öğren.hocalarınla iyi geçin.eve gelince okulda işlediklerini gözden geçir ya da yarınki işlenecek konulara çalış.10 da yatarsan 4 de kalkarsan uykunu rahatça alabilirsin.4 ten sonra da yine önceki gün işlediklerinle ilgili soru çöz.konu anlatımı dinle.o konuyu yalayıp yutarsın.o konuyu çok iyi bilirsen hem çalışma şevkin gelir hem de sonraki konuları çok daha iyi anlarsın.uykuyu almış bir beyin %200 verimle çalışırken uyuyacak olan beyin %50 verimle çalışır.onun için gecellerini iyi değerlendir.
    Şu anki aklım olsa imam hatibe giderdim.almanca gibi saçma bir dersle uğraşacağıma arapçayla uğraşırdım.yani senin bu liseye gitmen seni geriye atmaz.motivasyonunu sakın bozma.
    soracağın soruları sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B226759C -- 14 Eylül 2014; 19:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ha şunu da söyleyeyim.uyumadan 5 10 dk önce tekrar ettiğin bilgiler iyi aklında kalır.gece kalkıp çalıştığın bilgiler de iyi aklında kalır.çünkü fazla uyarıcı yok ve kafanı tamamen derse verebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan263

Ha şunu da söyleyeyim.uyumadan 5 10 dk önce tekrar ettiğin bilgiler iyi aklında kalır.gece kalkıp çalıştığın bilgiler de iyi aklında kalır.çünkü fazla uyarıcı yok ve kafanı tamamen derse verebilirsin.

Hocam bu bu konularda bilgilisiniz herhalde benim bir sorum var size pm atsam cevaplarmısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan263

En az 2 3 saat rahatça çalışabilirsin hocam dershanen varsa bile.ingilizce için dediklerin doğru.ingilizce için okulda dersi iyi dinle ve anlamadığın yeri sor.hem sözlün yüksek gelir hem de notun.
    ilk dersten itibaren dersi en ufak ayrıntısına kadar öğren.hocalarınla iyi geçin.eve gelince okulda işlediklerini gözden geçir ya da yarınki işlenecek konulara çalış.10 da yatarsan 4 de kalkarsan uykunu rahatça alabilirsin.4 ten sonra da yine önceki gün işlediklerinle ilgili soru çöz.konu anlatımı dinle.o konuyu yalayıp yutarsın.o konuyu çok iyi bilirsen hem çalışma şevkin gelir hem de sonraki konuları çok daha iyi anlarsın.uykuyu almış bir beyin %200 verimle çalışırken uyuyacak olan beyin %50 verimle çalışır.onun için gecellerini iyi değerlendir.
    Şu anki aklım olsa imam hatibe giderdim.almanca gibi saçma bir dersle uğraşacağıma arapçayla uğraşırdım.yani senin bu liseye gitmen seni geriye atmaz.motivasyonunu sakın bozma.
    soracağın soruları sorabilirsin

hocam sizce günlük 1 ders ingilizce yeterlimi 30 dk civarı bir ders onun için ayrı bir defter tutacagım(ingilizceyi bu kadar geliştirmenin sebebi üniversiteyi yabancı ülkede okumak istemem)

• İngilizceyle fazla aram yok hocam sizi yanıltmak istemem.ben üni ye geçerkenki yazda halletmeyi düşünüyorum.

• hocam ben uni yi yabancı ülkede okumak istedigimden dolayı o zaman biraz geç olabilir benim için ben şimdi başladımçalışmaya erken kalkan yol alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de öyle düşünüyordum.1 ay çok sıkı ing.çalıştım.notlarda 1 gram artış olmadı.sonra tamamen ygs lys ye yöneldim.başarın yüksek olursa ing. az çok bilsen bile girersin o üniye diye düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B226759C -- 15 Eylül 2014; 19:42:15 >
  • A2 ve b1 düzeyinde ing. bilip yurtdışı na gidenler var sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B226759C -- 15 Eylül 2014; 19:42:53 >
  • guncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.