Selamlar arkadaşlar. Birkaç gündür birçok konuyu inceleyip notlar alarak kendime bi'yol haritası çizdim. Düzeltilmesi gereken şeyler varsa önerisiyle bekliyorum efendim teşekkürler şimdiden. Türkçe: YouTube konu videosu izleyip üstüne Ethem Tefek türkçe, yayın denizi, karekök ve limit. Bunlardan 2 tanesini çözmeyi düşündüm konuyu kavrayana ve oturana kadar. Daha sonrasında türkçe denemeleri ve eksik olduğum konudan sb bitirerek ilerleyeceğim. Tabii günde 15-20 paragraf da çözerim sıkılmadan. Matematik: Kaf ve hocalar geldik kanalından konuları halletmeyi düşünüyorum. Bazı konuları hocalara geldikten bazılarını kaftan. Bunlarla beraber 345, hocalara geldik ile biten konular için veya tam oturmayanlar için karekök-endemik ve bazı konular için de çap-apotemi fas. Denemelerin yanında da acil çözmeyi planladım. Geometri: Kenan Kara + geometrinin ilacı ve birey B ya da karekök tyt. Konuları bazen tam anlayabiliyorum bazen yarım kalabiliyor duruma göre ilerleyeceğim. Edebiyat: Limit el kitabından ilerleyeceğim. Daha sonrasında rüştü hocadan pekiştirip üstüne sb çözerim. Ek olarak eser özetlerine çalışırım günlük olarak biraz biraz. Tarih: Ramazan yetgin + sb. Coğrafya hiç çalışmadım daha önce. Nasıl ilerlerim ne zaman ilerlerim şu an bilmiyorum. Yorum ve önerilerinizi eksik etmeyin arkadaşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risai -- 9 Ekim 2020; 19:15:8 > |
Bildirim