Şimdi Ara

Çalışma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Birkaç gündür birçok konuyu inceleyip notlar alarak kendime bi'yol haritası çizdim. Düzeltilmesi gereken şeyler varsa önerisiyle bekliyorum efendim teşekkürler şimdiden.

Türkçe: YouTube konu videosu izleyip üstüne Ethem Tefek türkçe, yayın denizi, karekök ve limit. Bunlardan 2 tanesini çözmeyi düşündüm konuyu kavrayana ve oturana kadar. Daha sonrasında türkçe denemeleri ve eksik olduğum konudan sb bitirerek ilerleyeceğim. Tabii günde 15-20 paragraf da çözerim sıkılmadan.

Matematik: Kaf ve hocalar geldik kanalından konuları halletmeyi düşünüyorum. Bazı konuları hocalara geldikten bazılarını kaftan. Bunlarla beraber 345, hocalara geldik ile biten konular için veya tam oturmayanlar için karekök-endemik ve bazı konular için de çap-apotemi fas. Denemelerin yanında da acil çözmeyi planladım.

Geometri: Kenan Kara + geometrinin ilacı ve birey B ya da karekök tyt. Konuları bazen tam anlayabiliyorum bazen yarım kalabiliyor duruma göre ilerleyeceğim.

Edebiyat: Limit el kitabından ilerleyeceğim. Daha sonrasında rüştü hocadan pekiştirip üstüne sb çözerim. Ek olarak eser özetlerine çalışırım günlük olarak biraz biraz.

Tarih: Ramazan yetgin + sb.

Coğrafya hiç çalışmadım daha önce. Nasıl ilerlerim ne zaman ilerlerim şu an bilmiyorum.

Yorum ve önerilerinizi eksik etmeyin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Risai -- 9 Ekim 2020; 19:15:8 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.