Şimdi Ara

Çalışma masası lambası önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum sınava az kaldı bende gece yardıracam güzel hoş bişey ver mı önerebileceğiniz ?sizinde görüşlerinizi almak istedim hocam bide hangi saat aralıları çalışıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

• hocam ışığın rengi gözünüzü rahatsız etmesin ben genelde duvara tutarım ışığı loş bir ortam oluşuyor. Çalışma isteği artırıyor tabi çalışma ortamının düzenli olmasına dikkat etmelisin bence düzenli olursan herseyi rahat bulursun.5'e kadar çalışcam sonra yatış 8'e kadar. Kolay gelsin başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-ba9

hocam ışığın rengi gözünüzü rahatsız etmesin ben genelde duvara tutarım ışığı loş bir ortam oluşuyor. Çalışma isteği artırıyor tabi çalışma ortamının düzenli olmasına dikkat etmelisin bence düzenli olursan herseyi rahat bulursun.5'e kadar çalışcam sonra yatış 8'e kadar. Kolay gelsin başarılar

sağolun hocam

başka önerilerde açığım
  • up banada lazım
  • hayrına
  • gece sarı ışık bence.
    -
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışma Koltuğu Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Çalışma Koltuğu Tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Oda içi aydınlatma önerisi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElwingVardamir

gece sarı ışık bence.
    -

nasıl hocam?

up
  • Eğer kendi odanız varsa bana kalırsa ampulleri güçlendirin masa lambası almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alda

quote:

Orijinalden alıntı: ElwingVardamir

gece sarı ışık bence.
    -

nasıl hocam?

up

lambadan ziyade ışık önemli. sarı ışık dinlendirir, baş ağrıtmaz. beyaz ışık yorucu olabilir gece.
    yani herhangi bir masa lambası iş görür bence, başı sağa sola çevrildikten sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.