Şimdi Ara

Çalışma İzni İcin Kiralama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar liverpooldayim. oyuncuların vatandaslik almalari icin pilot takim arattim ve belcikadan lierse kulubunu pilot takim yaptim.ancak normalde Belçika için 3 yıl olması gerekirken takimi tavsiye ederken 5 yıl dedi.
    hangisi doğru şimdi anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdal Baggal -- 3 Temmuz 2015; 14:29:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• güncel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi cevap vereydiniz

• Orada kaç yıl diyorsa o geçerlidir tabi ki. İstersen belçikada bir takımda oynayan yabancı bir oyuncunun "Information" tabına girip oradan "nationalities'e" gelirsen vatandaşlık alması için toplamda kaç gün geçmesi gerektiğini görebilirsin. Belçika için bende 3 yıl diye hatırlıyorum ama oyunda ne yazıyorsa odur sonuç olarak.
    Eğer amacın sadece work permit almaksa bunun için her zaman 3-5 yıl beklemen gerekmez.

Work permit almanın belirli kriterleri var hatta bazen oyuncunun gelişimine göre bile work permit alabilmesi mümkün. Oyuncuyu yolladığın klüpte form tutarsa ve/veya milli takıma seçilirse work permiti daha kısa sürede alma şansın olur. Oyuncunun "Kontrat" menüsünde "Apply for work permit" seçeneği var. Dediğim gibi eğer oyuncu forma şansı bulmuşsa bir gelişimi olduğunu düşünüyorsan 1. senenin sonunda bile oradan yeniden başvuru yapabilirsin. Aslında Work Permit için genel kurallar var son 2 senede milli takım maçlarının yüzde bilmem kaçında oynaması gerektiği gibi ama çoğu zaman bu kuralları tamamlamadan daha erken izin alabilmekte mümkün oluyor.

Bu yüzden work permit için oyuncu gönderirken belirli tercihler yapılabilir. Gideceği takımın antreman tesislerinin kalitesi, oyuncu kaliteleri (Gittiği takımda oynayabilecekmi buna karar vermek için), genel olarak takımın kalitesi gibi bazı kriterler göz önünde bulundurulabilir. Yani sonuç olarak her zaman oyuncunun EU üyesi bir ülkenin vatandaşlığına geçmesini beklemene gerek kalmaz. 1-2 senede work permit alma şansı var oyuncunun durumuna göre.

• Grunt kullanıcısına yanıt
    çok tesekkur ederim cevap verdiğin için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.