Şimdi Ara

Çalışma hayatı için çok önemli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok merak ettiğim birşey var.İş hayatında gördüğümüz gibi birçok firma namaz kılmaya izin vermiyor.tabiiki verenler var bunlara örnek olarak katılım bankalarını verebiliriz.aynı şey başı kapalıların da çalışabileceği ortam için de geçerlidir.ancak bunlar dışında farklı sektörlerde tabiri caizse müslüman şirket var mıdır?bildiğiniz şirketleri yazarsanız sevinirim.teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakmar
    Tatbak
    Halis kuruyemiş vs vs...
  • Bu saydıklarınız büyük firmalardan mı?
  • Ben bosch da çalıştım, isteyen gidiyodu kılıyodu namazını mola saatlerinde. cuma namazına otobüs kalkıyodu.
  • Benim bildiğim Ford'da da problem olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkma o müslüman dediğin şirketlerde de biyerleir tersden gösterme yapılıyo.bi marifet değil namaza izin olması
  • 3 iş yerim oldu. Hepsinde mescit de vardı namaz kılan arkadaşlar da. Bi Problem görmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası Çok Önemli Kitabı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum çoğu izin vermiyor demişsin de. çoğu değil o istisnası vermiyordur bence.
    o facebookda geçen haberlere de inanma. ben royal halının sahibi olsam merinos namaz kıldırmıyor diye bi küpür hazırlar sunardım face e. (doğrumu değilmi bilmiyorum aklıma bu geldi.)
  • Müslüman şirket olmaz. Müslüman sadece insan olabilir. Konuya dönersek büyük şirketlerin çoğunda namaz kılmak için vakit ayırılmıyor. Bazı istinalar sadece cuma namazı saatine izin veriyor ki zaten öğle tatiline denk geliyor.
  • Sirketin musluman olani da mi varmis ?

Namaz kilinmasina karisilmaz ama kapalilarin cogu ozel sirkette hele hele buyuk sirketlerde calisamaz. Devlet dairelerinde de calisamiyorlar bildigim gordugum kadariyla.

Bir diger etmen de vakit yok. Ozel sektorde calisan adamim basini kasiyacak vakti olmaz namazi ne ara, nerede kilsin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

islam'da kaza namazları diye bir şey yok muydu? yani iş saati içerisinde kılamadığınız namazları işten sonra topluca kilsanız olmaz mı? sonuçta birçok kişi işyerinde namazı ibadet olarak değil de işten kaytarma şeklinde benimsemiş.

namazı işten kaytarma olarak gören kişi (eğer öyle biri gerçekten varsa) hakikaten gerizekalının önde gideni demektir.

namar dediğin iş saatinde bir öğle bi de ilkindi, benim yan masamda oturan arkadaşım namaz kılıyo, öğle arasında zaten öğleyi aradan çıkarıyo, ilkindi de topu ropu 10 dakka hadi bilemedin 15 olsun. onda da git abdest al falan ohoo bunu mu yapacak isten kaytarma diye? öyle işten kaytarma yapmaya çalışan adam işten kaytarma nedir bilmiyomuş hiç kusura bakmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.