Beyler ben lise sondayım bir sene sınıfta kaldım derslerim hiç o kadar kötü olmadı ama talihsizlik sonucu kaldım.Her neyse çok yakın çocukluk arkadaşım var tıp okuyor.O deli gibi ders çalışır,çalışabilir bende nasıl olduğunu merak ettim açıkçası kitap açmış bir insan değilim nerdeyse bugüne kadar hayatımda toplamda 30 saat ders çalışmamışımdır.Her neyse arkadaşıma ders çalışalım mı ya dedim o da olur dedi eve gittim kitaplarımı aldım geldim(evler yakın).Başladık öyle adam çat çut çalışıyor ben daha ilk ygs matematik sayfasında yapamadım.Arkadaş sağolsun ne sorsam off puff demeden her sorumu çözdü sonradan mantığını kavradım ve çözmeye başladım.Çözdükçe zevk aldım zevk aldıkça çözdüm kitabı baya bir çözdüm 1.5 hafta içerisinde.Aynı zamanda yenisinide aldım ondada çok ilerledim.Sonra ya matematikte iyiyim ama fizik kimyayıda çalışayım diyip fem ilk adım fizik kitabını açtım.Fiziğin doğasında ilk soruyu yapamadım.Berbatım kısacası hiçbir şey yapamadım.Dersaneye gittim hocam dedim böyle böyle ben fizik kimya hocasından yardım almak istiyorum.Konuştuk konuşmanın özeti haftasonu ders hocamdan alabilirmişim.Hocadan ders alsam dahi hoca 7/24 bana ders veremez.Ben kendimide aynı zamanda nasıl geliştirebilirim.Konu anlatımlı ve çözümlü soru kitapları bi yere kadar oluyor.Bi tavsiye verin arkadaşlar