Şimdi Ara

çalışınca oluyomu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yani 2 sene boyunca düzenli çalışsak 10 k yapabilirmiyiz ?

şuanda dipte oldugumuzu düşünürsek.

(konuyu açmamın nedeni bazı korkulardan dolayı; şuan puanım çok düşük ve kafama koydum çalışcam ve yapıcam ama bi yandan da korkuyorum yapamam diye :( şuana kadar bi işi gerçekden istediysem,arzuladıysam onu elde ettim yada yaptım. Ama Bunuda yapabilcekmiyim onu bilmiyorum, cevaplarınız için teşekkürler)

• ders çalışırsan olmaz. Günde en az 3 saat zıplaman ve en az 2 saat aynaya bakman gerekiyor o zaman girersin 10k ya tmm mı
  • Çalışınca olmaması icin hiçbir neden kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef olmuyor

• sana soyle soyleyeyim iki sene cok uzun zaman temelin yoksa iyi bir tempoda calisman gerekir bu seni cok yipratir ve sene ortasinda onune cikan ilk olmasa bile 3. 4. engelde vazgecmek istersin verdigin emege yazik olur 10k temeli olmayanlqr icin cok buyuk bir hedef

• 1 yılda temel atarsın. 1 yılda da adam akıllı halledersin. Sırf çalışmak için çalışmaman lazım ama öğrenmek için çalışman lazm. Umraım anladın.
  • Çok uzun halledersin ilk bin sadece 4 yıl boyunca çalışanlar oluyor genelde. ilk 10 bin rahat yani...
  • olmuyo hacı yada ben yanlış derse çalışıyorum

• neye göre temelinin olması lazım mesela ben biyoloji ve kimya yapamıyorum nasıl olacak
  • durumuna bağlı şimdi temel bilinmesi gerekenleri bilmiyorsan zor olur ama yok az buz birşeyler biliyorsan rahat diyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.