Şimdi Ara

Çalışılan Konuları Unutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12.sınıfa geçtim. Sene içinde çalıştığım ygs konularının çoğunu unuttum. Soru çözeyim diyorum nasıl çözüleceğini aklıma getiremediğim için konuyu tekrar ediyorum mecbur. 1 ay sonra aynı konuya bakıyorum yok yine unutmuşum bida konu anlatım açıp bakıyorum iyice.

Bu konuları unutmamanın bir yolu yok mu her gün her konudan soru çözecek değiliz?

• Soru çözeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming Soon.

Soru çözeceksin

Milyon tane konu var hangisine zaman ayiricaz? Ne sikliklarla tekrar etmek gerekir acaba onu soruyorum

• Arkadaşım bir kere de öğrenilip bir daha unutulmayacak şeyler olsaydı ohoo.

Arada dönüp geriye 2 test 3 test çözeceksin ki yerleşsin ayrıca bu tarz sınavlarda konuları bilmek kadar önemli olan birşey farklı soru tipleri yani farklı kaynaklardır.
    Arada bir dönüp bakarsan hallolur

• quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

Orijinalden alıntı: Coming Soon.

Soru çözeceksin

Milyon tane konu var hangisine zaman ayiricaz? Ne sikliklarla tekrar etmek gerekir acaba onu soruyorum

Milyon konu var diye düşünme bu hatayı bende yaptım bütün konular bir an önce bitsin denemelerde iyi puan yapayım istedim ama yok öyle olmuyor çalıştığın konuyu unutuyorsun. Bunun için bırak ağır gitsin ama çok soru çöz. Belki ilk başlarda arkadaşlarından geride başlarsın ancak ygs zamanına doğru kendine gelirsin. Ayrıca sadece ygs'ye odaklanma ben ygs'de 41 bindim ygs de yaptığımın aynısını lys de yapsaydım en kötü 15-20 bindeydim. ama 55 bininci oldum. 70-80bindeki arkadaşlarım da 30-35bininci oldular yani anlayacağın asıl önemli olan lys. Bunu mezun olan çoğu öğrenci söyler bana da dediler ama ben tınlamadım. Keşke ygs'de 70 bininci olsaydımda lys sağlam olsaydı 30 bine çekerdim. Neyse çok konuştum sanırım başarılar.

• ben şöyle yapıyordum
    benim küçük bi ajandam vardı eminönü nakliyat diye
    mesela bugün cumhuriyet döneminden beş hececileri ve 5 sanatçı olan heyfoyu bitirdim diyelim
    bu günden 15 yaprak ileri 30 yaprak ileri 45 yaprak ileri 60 yaprak ileri olacak şekilde yazıyordum
    4 ay çalıştım (2 ayda ajandadakileri bitirdim)konuların %50si bitti galiba
    çalışıpta anladığım yerlerden çok az konu kaçmıştır lysde 28 soru mu ne işaretledim 3 yanlışım çıktı toplamda birinde de dikkat hatası edebiyatta 2 y 12 boş 4 ay daha devam ettirseydim iyi bir yer gelecekti

sanada bunu tavsiye ederim başka türlü aklında tutamazsın vede yazarak çalışacaksın daha sonra soru çözeceksin bir süre sonra oturuyor zaten kalıp gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.