Şimdi Ara

Çalışayım mı ? Yan Gelip Yatayım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bir konuda danışmak istedim,

Uzaktan eğitimde okuyorum bu sene başladım... Yaş 19.
    Daha önce 1-2 yerde 5-6 aylık sürelerce çalıştım part time olarak...
    Maddi durumumuz iyi fakat, bende sürekli bir çalışma azmi var, para azmi var çok garip bi şekilde geçen sene yoktu... Yaştan ötürü sanırım.
    Sizce işe girmelimiyim ? Yoksa derslere asılıp örgün eğitime mi geçeyim yani 1-2 yılı kişisel gelişimemi ayırayım..
    Yani zaten eninde sonunda eşşek gibi çalışacaz gençsin git takıl be olum diyenler oldukça haklı olduklarını düşünüyorum
    Ama yarın bi gün iş hayatında dımdızlak kalmamak için, kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmek adına, insanları tanımak adına, hayatta bir sandalye kapmak adına çalışmalısın düşüncesi sanki daha bir gerçekçi geliyor bana, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
    Ailemizin maddi durumu iyi fakat benim para harcama alışkanlığım yok ayda harcadığım para NET: 200 TL, E, bir kaç istediğimde var SLR Fotoğraf Makinası, motorsiklet. Ama ailemden bugüne kadar hiçbirşey istemedim... Utanıyorum.
    Ne diyorsunuz çalışıp para biriktireyim mi, aynen böyle okul falan mı takılayım sizce ?

Şimdiden bu genç kardeşiniz tavsiyeleriniz, öğütleriniz için teşekkür ediyor :) Herkes sağlıcakla kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObsesifKompulsif -- 22 Eylül 2011; 1:48:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.