Şimdi Ara

Çalışanlara karşı utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 2'ye geçtim baştan bloklayabilirsiniz ciddi çünkü devamı.

Nedense dışarıdan yemek söylediğimde ya da ailecek bi yere gittiğimizde bazen kendimi kötü hissediyorum.yani onların gözünde kendimi baba parası yiyen şımarık bi tip olarak gördüğüm için mi üzülüyorum bilmiyorum.nasıl atlatabilirim bu durumu? Ailemin maddi durumu için iyi diyebilirim zengin değiliz ama yokluk içinde de yaşamıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende hep garsonlara iyi sıcak davranmaya çalışıyorum "ne vereyim abime? ne verebilirsin abine?" tarzı sohbet olsun istiyorum.

dediğin şeye gelirsek kafaya takma salla gitsin. ama öyle şımarıkça hareketlerde yapma

(bkz: bugün feribotta bas bas bağıra tablette oyun oynayan velet Gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gel pc pc -- 21 Ağustos 2013; 15:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Bende hep garsonlara iyi sıcak davranmaya çalışıyorum "ne vereyim abime? ne verebilirsin abine?" tarzı sohbet olsun istiyorum.

dediğin şeye gelirsek kafaya takma salla gitsin. ama öyle şımarıkça hareketlerde yapma

(bkz: bugün feribotta bas bas bağıra tablette oyun oynayan velet)

O açıdan sorun yok,elimden geldiğince kibar davranıyorum hocam.

• Siz öyle davranmıyorsanız hiç sorun yok boşuna öyle hissetmeyin boşverin:) Hem sonuçta o da onun mesleği sizin öyle hissetmeniz altında onlara acıma duygusu varsa da bu çok yanlış bir duygu alttan alta insanları hor görüyo olabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 Bende hayatta garsonlara yukarıdan bakamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.