Arkadaşlar 2 gün önce A4 marka bir webcam aldım ve cdsini kurdum... Kamera kendi programında çalışıyor ve de fotoğraf çekiyor ama msn'de çalışmıyor. Daha doğrusu ben çalıştıramıyor da olabilirim... Karşıdaki arkadaşımı davet ediyorum,onun kamerası bende çalışıyor gözüküyor ama benim kameram sürekli karıncalı...Sinyali olmayan televizyon gibi yani...İlk defa bir kameram oluyor ve kullanmak hala nasip olmadı... Herhangi bir bilgisi olan arkadaşlardan ve forum yöneticilerinden bir yardım bir ipucu bekliyorum... Herkese iyi forumlar...
araçlar menüsünden ses ve görüntü kurulumu seçeneğinden kamerayı msn ekleyim görüntü ayarlarınıda oradan düzeltmen gerekmektedir.
Bu hızlı cevabın için teşekkür ediyorum... Deneyip cevap yazıcam birazdan... Teşekkür ederim...
araçlarda ses ve görüntü kurulumu seçin karşınıza ses gelir sonra cam ordan a4 webcam varmı bi bakın varsa onu seçin siz ilk açtığınızda size başka bir aygıtı tanıyor. ordan bir kere uygulamasını yapıp webcamı tanıtmalısınız yoksa hep karıncalı görüntü çıkar genelde tv kartı takılı olan makinalarda veriyor onu ilk olarak görüyo msn.
quote:
Orjinalden alıntı: tuarnet
araçlarda ses ve görüntü kurulumu seçin karşınıza ses gelir sonra cam ordan a4 webcam varmı bi bakın varsa onu seçin siz ilk açtığınızda size başka bir aygıtı tanıyor. ordan bir kere uygulamasını yapıp webcamı tanıtmalısınız yoksa hep karıncalı görüntü çıkar genelde tv kartı takılı olan makinalarda veriyor onu ilk olarak görüyo msn.
Tamı tamına dediğin gibi çıktı karşıma...Tv kartını ilk seçenek olarak algılamış.Hemen altında da A4 webcam seçeneği vardı.Onu seçip ayarları yapıp uygula dedim ve düzeldi... Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ikinize de...İyi forumlar diliyorum...