Şimdi Ara

ÇALINTI ARABA 34 BE 1661 (ARAÇ SAHİBİNİN KENDİ ÇABASIYLA BULUNDU ÇOK ŞÜKÜR) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
18
Favori
37.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polisi teşvik etmek için bulunduğun yerdeki akparti il ilçe teşgilatına gideceksin yetkiliye durumu usülünce anlatacaksın emin ol sen 40 mesai çuvalla para döksen yapamazsın onlar telefonla çözer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 9 Ekim 2013; 5:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Konuyu üst konu yapmak isterim ancak üst konu başlıkları daha küçük olduğundan daha az dikkat çekiyor. Konuyu güncellemek daha iyi olacaktır. Aracı çalınan arkadaşımıza da geçmiş olsun demek isterim. Umarım tez vakitte bulur aracını.

Baslik rengi degisebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Konuyu üst konu yapmak isterim ancak üst konu başlıkları daha küçük olduğundan daha az dikkat çekiyor. Konuyu güncellemek daha iyi olacaktır. Aracı çalınan arkadaşımıza da geçmiş olsun demek isterim. Umarım tez vakitte bulur aracını.

Baslik rengi degisebilir.

Hocam malesef değiştiremiyoruz. Yani sistemden kaynakli bir sey.

• lazloo kullanıcısına yanıt
    o kırmızı-yeşil başlıklar nasıl oluyor o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

o kırmızı-yeşil başlıklar nasıl oluyor o zaman?

Hocam bunun icin konuyu benim veya burada yetkili herhangi bir arkadasimin acmasi gerekli. En azindan boyle bir bilgi aldim. Yani konu baskasindayken yapamiyoruz.

• lazloo kullanıcısına yanıt
    he anladım hocam, teşekkür ederim bilgilendirme için

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

he anladım hocam, teşekkür ederim bilgilendirme için

Rica ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: polkol

Aslında şahsın o olduğuna emin isen polise gidip ek ifade verebilirsin. Ayrıca ek ifadende aracın salihlide görüldüğünü de belirtirsen daha iyi olur. Ayrıca polisin ilk aldığı ifadede suçu polisler ne olarak girdi acaba oto hırsızlığı mı yoksa güveni kötüye kullanma mı

Guveni kotuye kollanma

• Konu yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

quote:

Aslında şahsın o olduğuna emin isen polise gidip ek ifade verebilirsin. Ayrıca ek ifadende aracın salihlide görüldüğünü de belirtirsen daha iyi olur. Ayrıca polisin ilk aldığı ifadede suçu polisler ne olarak girdi acaba oto hırsızlığı mı yoksa güveni kötüye kullanma mı

Guveni kotuye kollanma

Çalıntı kaydı dusulmemesinin nedeni bu... Eğer güveni kötüye kullanma şeklinde araca çalıntı kaydı konulamiyor fakat suctan dolayı yakalama konulabiliyor. Dediğim gibi çalan kişiden eminseniz fotoğrafı ile birlikte tekrar gidip ek ifade verin

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

eleman ülkücüymüş tahmin etmiştim zaten manisa salihli diyince o tarafın insan profilini bilirim işin zor be dostum bu tür küçük ilcelerde herkes birbirini tanır çoğu polisle kankadır oraya tek gitme mutlaka yanına polis al bide ülkücü olduğu için poliside ayarlamıştır işlem yapmayabilirler emniyet teşkilatından tanıdıkları olabilir

sen ne yazmışsın buraya böyle bizde yazdık
  • Guncel

• ALLAH SENİNLE OLSUN KARDEŞİM. İNŞALLAH BAYRAMDAN ÖNCE GELİRDE ÇİFTE BAYRAM YAPARIZZZ
  • Geçmiş olsun. Ben konuyu yeni gördüm ve epey yol katedilmiş. Bu saatten sonra hakkınızı umarım alırsınız ki ben er ya da geç bu olayın çözüleceğini düşünüyorum. Her şeyi kanıtıyla sağlamışsınız zaten. Böyle insanların peşini bırakmamak gerek. Yoksa böyleleri çoğalacak düşünsenize.
  • ...

• geçmiş olsun umarım tez vakitte bulunur
  • Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda aracın başına zarar gelmeden bulunur
  • quote:

quote:

quote:

Guveni kotuye kollanma

Çalıntı kaydı dusulmemesinin nedeni bu... Eğer güveni kötüye kullanma şeklinde araca çalıntı kaydı konulamiyor fakat suctan dolayı yakalama konulabiliyor. Dediğim gibi çalan kişiden eminseniz fotoğrafı ile birlikte tekrar gidip ek ifade verin

Calinti kaydini bugun isletiyoruz bir adim daha one gectik. Cok hizli isleyen adaletimiz 13 gun aradan sonra calinti kaydi isleniyor ne yazikki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Guveni kotuye kollanma

Calinti kaydini bugun isletiyoruz bir adim daha one gectik. Cok hizli isleyen adaletimiz 13 gun aradan sonra calinti kaydi isleniyor ne yazikki

Kaskon vardı demi. Paranı alırsın inş sorunsuz biçimde.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.