Şimdi Ara

Çalıntı Acer Notebook ve Nintendo Dslite...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün gece evimize giren hırsızlar tarafından soyulduk.. Çalınan malzemelerden notebook ve dslite için burada sizleri uyarmak istedim.. Büyük bir ihtimalle bilgisayarcılara satmak isteyecektir..
    Notebook modeli Acer 9504 modelidir.
    Seri numarası: LXA610504054314279ED00
    .Özellikleri aşağıda linkteki gibidir..Tek fark linkte 1 gb ram var, bendekinde 2 gb ram vardır.. Fatura ve seri nosu bulunmaktadır..Ürün piyasada çok fazla bulunmayan bir modeldir.. 17 inç ekranı slot dvd writeri ve önündeki multimedya tuşları ile diğer Acer modellerinden biraz daha farklıdır.Resmi aşağıda:
     Çalıntı Acer Notebook ve Nintendo Dslite...

http://www.cnet.com.au/laptops/laptops/0,239035649,240058560,00.htm
    http://www.cnet.com.au/laptops/laptops/0,239035653,240058560,00.htm

Diğer üründe geçen hafta DHW den bir arkadaştan aldıgım Nintendo Ds Lite dır..
    Seri Numarası: YTSHA259J29A
    Beyaz renktedir.. Passcard, Supercard üzerinde mevcuttur.Beyaz renkte Koruma çantası ile birliktedir.. Bununda faturası ve seri numarası mevcuttur..
    Bilginize...
    İkinci el ürün alırken bu özelliklere dikkat ederseniz, çok küçük bir ihtimal ama bana haber verirseniz çok sevinirim..
    Telefonlarım..:
    0 312 495 66 56
    0 535 312 63 97
    Bu konu bir süre sabit kalırsa sevinirim..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitty -- 21 Mart 2007; 14:25:19 >

• gecmıs olsun ama verdıgın ozellıklerde yuzlerce lapt vardır bunun yerıne serı numarası var ıs bulunması daha kolay olur tekrar gecmıs olsun
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Ulus Samanpazarı, itfaiye meydanındaki satıcıları bir dolaş, geçen bzizim de bir arkadaşın evini soydular. Allah yedirmek nasip etmesin. tekrar geçmiş olsun.
  • İtfaye Meydanından Kısa bir zaman sonra arastır.... bulunur
  • dostum gecmis olsun. nasil girmisler evine. o kadar kolay mi girmek yani zemin kat falan heralde.
    ben o kadar evin guvenligini artirsamda yine de korkuyorum acikcasi.
  • Cok gecmis olsun dostum...
  • çok geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo 3ds ve 4 orijinal oyun.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş Olsun Hocam o psikoloji çok kötüdür
    Allah(cc) kimseye göstermesin bende 2 günlük laptopumu çaldırmıştım daha 4 taksidini daha ödeyecegim
    seri numarasını ısrarla polise vermek istememe ragmen almamıştı sadece model yazmışlardı tutanaga , bulunmayacagını onlarda biliyor inşallah bulursun Tekrar geçmiş olsun
  • ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
  • GECMİŞ OLSUN DOSTUM.MEMLEKETİN HALİ ORTADA VALLA

SEN CALIŞ CABALA AL.ŞEREFSİZİN BİRİ GELSİN ALSIN MALINI YOK BÖYLEE BİŞEY YAA
  • Geçmiş olsun.
    Diğer arkadaşlarında dediği gibi itfaiye meydanına bir bak bence...
  • Geçmiş olsun umarım bulunur...
  • yaw elbet bi yerlerinden cikacaktir caldiklari insanlik kalmamis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.