Şimdi Ara

çalınmıştır (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
8.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mozz

iyi satıslar kanka satarsan özliceez seni :)) sen yoken unıqler artfula kalıcak sureklı :))

bende sizleri , tolgamı unique kescek
  • Hera 62 lwl nUker Vr istersen Pm at qörüşelim
  • iyi bir teklif ama biraz level düşük sanki

şu anda istedigim build ligth cold bicheeon ( veya heuksal ) fire kapalı olan 72+ nuker charla hemen anında takas
  • ÜZERİNE biraz da para olabilir anlaşırız yha Hera da bide yeni server sne bilin oLursa bana pm at
  • s.a bn takas etmeyi düşünüyorum zeusta 78 lwl nukr charım war msnden ekledimseni istersen bide sen pm yada msn ekle '' boyssofhell@hotmail.com
  • ok ekle msn adresimi konuşalım

up
  • up
  • Hayla 71 lwl mi bu

• charı kasmıyorum nadiren oyuna girip unique kesiyorum o kadar
  • quote:

iyi satıslar kanka satarsan özliceez seni :)) sen yoken unıqler artfula kalıcak sureklı :))

nası bana kalcak zaten benımdı benden ona bşe kalmıo anca updatelerden sora bide oyunda olmassam kesıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArtfuLLL

quote:

nası bana kalcak zaten benımdı benden ona bşe kalmıo anca updatelerden sora bide oyunda olmassam kesıyo

kes tıraşı tolga her zaman kesiyoruz da çok online olamıyorum ki
  • slm uP
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreovic5

quote:

quote:

2 unıq kesıon buraya resmını atıodun legend 3 yuklerken ss klasorunun yedegını alsaydım burda gorurdum sımdı senı konuya gıren benım chara talip olurdu

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 unıq kesıon buraya resmını atıodun legend 3 yuklerken ss klasorunun yedegını alsaydım burda gorurdum sımdı senı konuya gıren benım chara talip olurdu

diğer charlar + bu charda ki tüm uniqleri toplasan ...

ulen sendemi geldin

•  çalınmıştır

tolga bişeymi demiştin

up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBraker -- 25 Mayıs 2008; 4:47:45 >
  •  çalınmıştır

çalınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtfuLLL -- 25 Mayıs 2008; 8:24:52 >

•  çalınmıştır
  • bütün resimleri koyardım ama uzun iş...
  • 69 lwl wizard var saturn(NEW) İSTERSEN GÖRÜŞELİM
    PM AT
  • quote:

çalınmıştır

çalınmıştır

çalınmıştır

Hem Bi Up Olsun Hemde Bişi Sorcam Bu Resimlerdeki Görüntü Normal Client Değil Ben Böle Bi Media pk2 Buldum Ama Herşey Kare Kare Görünüyor Sen İvy Kesmişsin Normal Yaazıyo Bu Programın Linkini Bi Topic Açarak Bi KOyarsan Yada Bana Bi PM Den Atarsan Sevinirimya Nezamandır Bu Programı Arıyorum

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.