Şimdi Ara

Çalınan hesabımı nasıl alabilirim?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen arkadaşlar ingilizcem pek iyi değil. Fakat hesabımla ilgili herşeyi biliyorum hesabım bu ayın 22'sine kadar ban yemişti ve şifre değiştirme olaylarını felan yapamamıştım haliyle. Bugün giriş yapmak istediğimdede hesaıma giremiyorum büyük ihtimalle çalınmış. Yardım edicek yetkili konu hakkında bilgisi olan yani gerçekden yardım edecek birilerini atıyorum sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 23 Ağustos 2013; 14:36:43 >

• Bugun icinde acilir banin sanirim. He eger banli gozukmuyorsa ticket at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

Bugun icinde acilir banin sanirim. He eger banli gozukmuyorsa ticket at

Banlı değil zaten banım dün sabah bitti fakat inglizcem çok kötü durumda hesabımda euw serverında olduğu için derdimi anlatamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Banlı değil zaten banım dün sabah bitti fakat inglizcem çok kötü durumda hesabımda euw serverında olduğu için derdimi anlatamıyorum...

Turkce atabiliyorsun ticketi

• supporta mesaj at senden belli başlı bilgiler isteyecek " char ne zaman açıldı, ilk şampiyonunun neydi vs " gibi.
  • quote:

quote:

quote:

Ben EuWest de bir arkadaşın hesabı için ticket atmıştım onun yerine. Türkçe yazdım bide gelen cevap ingilizceydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

quote:

quote:

Ben EuWest de bir arkadaşın hesabı için ticket atmıştım onun yerine. Türkçe yazdım bide gelen cevap ingilizceydi.

Euw da turk support var mi acep

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hesap senin miydi ? İngilizcen çok kötü ve EU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

Hesap senin miydi ? İngilizcen çok kötü ve EU ?

Hesam benim derdimi anlatıcak kadar grammar bilgim yok ve euw serverında oynuyorum. Hesabım düne kadar banlı olduğu için geçen gün çıkan şifre değiştirme olaylarınıda yapamadım.
  • tebrikler, bizden bir adet çalınan hesap "KAZANDINIZ"

şaka bir yana geçmiş olsun. ne demek istediğini türkçe yazarsan ingilizceye çevirmeye çalışırım PM'den yolla sen hocam.
  • Ona küçük süprizler hazırlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Ona küçük süprizler hazırlayabilirsin.

• quote:

quote:

Hesam benim derdimi anlatıcak kadar grammar bilgim yok ve euw serverında oynuyorum. Hesabım düne kadar banlı olduğu için geçen gün çıkan şifre değiştirme olaylarınıda yapamadım.

Neyden banlanmıştı anlayamadığını düşündüm açıkcası :)
  • quote:

quote:

quote:

Neyden banlanmıştı anlayamadığını düşündüm açıkcası :)

Tribünal ban yedim

• çekilişe katılarak kazanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

çekilişe katılarak kazanabilirsin

Komikmi?
  • Geçen günkü hesap şifre değiştirme olayları ile alakalı olabilirmi acaba? Banlı olduğum için değiştiremedim
  • YOL GÖSTERİCEK BİRİSİ YOKMU ! HESABIMDA HERŞEYİ NE ZAMAN ALDIĞIMI DAHİ BİLİYORUM HERŞEYİNİ BİLİYORUM AMA SADECE HANGİ EMAİLLE KAYIT OLDUĞUMDAN EMİN DEĞİLİM. HESAP ÇALMANINDA BU KADAR KOLAY OLDUĞU İÇİN RİOTU KUTLUYORUM HARCADIĞIM PARALAR VE EMEKLER 1 GÜNDE BOŞA GİTTİ ÇOK İYİ YA!
  • Arkadaşlar onlar sormadan formu kendim yazıp yolladım şu meşhur sorular varya ne zaman hesabı kurdun internet sağlayıcın ilk aldığın karakter vb. Hesabı geri alma şansım nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.