Şimdi Ara

Californication (2007- ) | 7.Sezon başladı ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
533
Cevap
10
Favori
22.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

artık Karen'le aralarının olması imkansıza yaklaştı bu resim olayından sonra. Ama Hollywood imkansızları sever değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens Andrey -- 14 Şubat 2011; 1:36:17 >

• Ne şanssız adam bu Hank ya

4.sezon süper başladı şu 5 bölüm cidden yapılmış en iyi bölümlerdi, heyecanla bekliyorum yenilerini. Bu arada Charlie'nin "bottom" problemleri günyüzüne çıkıyor. Tüfeği çok çabuk ateşleniyor hahaha
  • 4x5

Bir insan bu kadar mı şanssız olur allahım!! Tam bir sorunu çözüp hayata normal olarak devam edeyim derken yeni bir sorun karşısına çıkıyor. Bu sefer fena olcak ama sonu... Hem Mia hem de büyük göğüslü Hollywood starımız . Karen zor affeder bunu

Bu arada dizi kesinlikle izlenmeli, çoğu güzel dizide olduğu gibi ülkemizde değeri bilinmeyen dizilerden birisi..
  • bi arkadaşım önermişti,kendimi dizi boşluğunda bulduğum bu dönemde başladım ve 1hafta içinde güncel takip etmeye başladım bölümlerin nasıl geçtiğini anlamıyosun bile, ilk sezon 28dk olduğunu anlamamıştım hiç mouse u aşağı götürüp kaç dk kaldığına bakmadığım için oyunculuklar çok iyi ama karen ı çok tipsiz buluyorum niyeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

bi arkadaşım önermişti,kendimi dizi boşluğunda bulduğum bu dönemde başladım ve 1hafta içinde güncel takip etmeye başladım bölümlerin nasıl geçtiğini anlamıyosun bile, ilk sezon 28dk olduğunu anlamamıştım hiç mouse u aşağı götürüp kaç dk kaldığına bakmadığım için oyunculuklar çok iyi ama karen ı çok tipsiz buluyorum niyeyse

Tipsiz de ondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

bi arkadaşım önermişti,kendimi dizi boşluğunda bulduğum bu dönemde başladım ve 1hafta içinde güncel takip etmeye başladım bölümlerin nasıl geçtiğini anlamıyosun bile, ilk sezon 28dk olduğunu anlamamıştım hiç mouse u aşağı götürüp kaç dk kaldığına bakmadığım için oyunculuklar çok iyi ama karen ı çok tipsiz buluyorum niyeyse

Tipsiz de ondan.

konuyu takip etmedim şimdi hayranları vardır kızdırmıyım dedim ama cidden tipsiz ya her gördüğümde keşke daha güzel birisini koysalarmış diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Tipsiz de ondan.

konuyu takip etmedim şimdi hayranları vardır kızdırmıyım dedim ama cidden tipsiz ya her gördüğümde keşke daha güzel birisini koysalarmış diyorum.

Doğal bi güzelliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens Andrey -- 14 Şubat 2011; 3:47:53 >

• Düşündüğümden daha az tepki gösterdiler, hem Karen hem Becca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Düşündüğümden daha az tepki gösterdiler, hem Karen hem Becca.

alıştılar artık

• son sahne gerçkemi yoksa hayal mi kuruyo moody ? abby de fenamış hanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn7

son sahne gerçkemi yoksa hayal mi kuruyo moody ? abby de fenamış hanı

süper olmuş sonu, fakat bu bölümü pek eğlenceli bulmadım . belkide facebook ta tüm eğlenceli sahneleri geçen hafta yayınladıkları için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens Andrey -- 15 Şubat 2011; 1:04:12 >

• Bu bölüm de güzeldi. Hank'in davranışlarına artık herkes alıştı. Karen ve Becca tepki göstermiyor. Avukatı da götürdü sonunda, kimse kalmadı götürecek. Yeni oyuncular lazım.

• Abby fenaymış cidden... Avukatını da götürdü en azından iyi bir avukata sahip, o kadın Hank'i hayal kırıklığına uğratmaz. Bu arada Karen'ın bu kadar normal karşılamasına şok oldum gerçekten. 3. sezon finalinde Mia'yla yattığını öğrenince ortalığı birbirine kattı, şimdi Mia'nın elini Hank'in cebinde görüyor ve tepkisi normal... İlginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichbinozan

Abby fenaymış cidden... Avukatını da götürdü en azından iyi bir avukata sahip, o kadın Hank'i hayal kırıklığına uğratmaz. Bu arada Karen'ın bu kadar normal karşılamasına şok oldum gerçekten. 3. sezon finalinde Mia'yla yattığını öğrenince ortalığı birbirine kattı, şimdi Mia'nın elini Hank'in cebinde görüyor ve tepkisi normal... İlginç...

• ahh abby ahh güzel bölümdü ben beğendim

gözüm sashayı aradı ama,bi sonraki bölümde bol bol görücez gibi

• Lloyd süperdi.

• Golf sahnesi çok süperdi Hank'in ben o kadar ucuz değilim demesine yarıldım

• Karen ve Becca arka plandaydı bu bölümde. Runkle'a çok güldüm niyeyse Abby'le Hank ciddiye bineceğe benziyor bakalım hayırlısı... Son sahne zaten Karen'ın karar sahnesiydi, bakalım kararı nolacak
  • 9. bölümde güzeldi, klasik bir Californication bölümüydü. Önümüzdeki bölümü çok merak ediyorum ben. Büyük Pazartesi.
  • izleyen oldu mu bölümü?ben çok beğenmedim çok yüzeysel işlemişler herşeyi süre yetmemiş gibiydi oldu bittiye getirdiler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.