Şimdi Ara

California'ya gidince alacağım araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim mastera burslu veya burssuz kabul alma hedefim yok ki  will apply tho Amerikada greencard almak için en viable yol.

Mastera burs veren çok fazla kurum ve kuruluş var.

CTIS'den de max AWS'de çalışan gördüm :p, meme olması için atmıştım gereksiz beef yapmışsın.

• hoppel kullanıcısına yanıt

reddit'te gördüm abd master sonrası h1b çıkmadığı için postalananlar var.

valla pek duymadım burslu masterı, millet genelde istemediği halde phd yapıyor maddi sebeplerden dolayı o yüzden phd'nin rekabeti ile masterınki bir değil. dediğim okullar için şansım var ben afford edebiliyorum orayı. nerd çinli hintliler benim değil phd'ci tayfanın rakibi.

eski mezunlar düşük sıralamalarla girmesine rağmen fena yerlerde değil.

https://forum.donanimhaber.com/bilkent-ctis-mezunlari-guncel--159163690

bir de gereksiz ofansifleşmedim, sonuçta defalarca bölümümü aşağıladın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 9 Şubat 2025; 1:10:50 >

Keşke böyle olsa... Artık baraj bile yok, parası olanın üniversite okuyamaması mümkün değil.

Hatta, eğer yabancı vatandışlığı varsa, sınavsız ve daha ucuza özellerde okunabiliyor.

Aynen bu videodaki tipe benzer tanıdığım var, gayet iyi durumda, kopyalarla vs yakında mezun olacak, işi hazır, yabancı vatandaşlığı var, aile zengin... Videodaki adalet, gerçekte de olsaydı keşke.

• Bölümü 1.5 yıl önce falan aşağılamışımdır hala aklındaysa ne diyebilirim bilmiyorum. CTIS mezunları gerçekten beni ilgilendirmiyor :p

Burslu master konusundaysa üniversitelerde hocaların kendi fundingi ile buluyorsun.

H1B'yle uğraşmamak için master yapılır zaten. H1B seni tek bi şirkete kısıtlıyor Master bittikten sonra 36 ay daha yaşama ve çalışma hakkın oluyor o süreçten sonra Permanent Residency almak kolay.

• ikigai kullanıcısına yanıt

Aile olmadan genel her şey zor, staj bulan tek arkadaşım babası aracılığıyla buldu :p

nerde buldu

• Halk bank, Türk Telekom (mülakat aşamasında), başka yerler da var bilmiyolm

tskgv şirketlerinde staj bi halta yarar mı? ora için torpil var sadece. yoksa kendi bulacağım startuplar daha mı iyi olur.

• 3. sınıfa geçince ve kabül alırsan düşünürsün, stajın metası bulduğun her yere başvurup sonra düşünmek. benim de pek bilgim dahilinde olan bir şey değil.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

Çok kötü duruyolar haklılar valla 2015 ten beri sıçıyo ford

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

Abs ve airbag de yok bunlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.