Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karaofke

Teşekkürler cevabınız için.

Pocketbook 5.12'de sanırım calibronun verdiği bu yazılım üzerine yapılmış.
    Siz kullanıyormusunuz performansı nasıl acaba? Pocketbook'un 5.12 güncellemesinde performans kayıpları olduğunu düşünüyorum.

Şimdi güncelledim, gerçekten ara yüzü falan eskisine göre daha modern ve işlevsel, performansıda hissedilir derecede arttı sayfa geçiş hızlarıda eskisine göre artmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar son güncellemede drobbox çalışmıyor bilginiz olsun
  • Tam 1.5 senedir sıkıntısız kullandığım Calibro Touch Lux cihazımı yeğenim yere düştü ve ekranı gitti. İçten kırıldığı belli. Acaba son zamanlarda ekranı yaptıranlar var mı? Ne kadar para istiyorlar? Duruma göre Kindle alabilirim, çok fazla para isterlerse.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_117934430//tm.htm

Tertemiz 1.5 sene garantili Calibro Touch Lux satılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor fare -- 23 Haziran 2016; 2:08:59 >
  • Pocket Uygulaması da gelemedi bir türlü cihaza.
  • Calibro Touch Lux Siyah E- Kitap Okuyucu kırmızı kılıfıyla birlikte satılık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

Tam 1.5 senedir sıkıntısız kullandığım Calibro Touch Lux cihazımı yeğenim yere düştü ve ekranı gitti. İçten kırıldığı belli. Acaba son zamanlarda ekranı yaptıranlar var mı? Ne kadar para istiyorlar? Duruma göre Kindle alabilirim, çok fazla para isterlerse.

Merhaba,ekranı yaptırdınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme yapıp sorun yaşayan arkadaşları anlamıyorum. arkadaşlar ebook okuyucular basit cihazlar zaten. içindeki ram ve özellikleri çok vasat ama ebook için ideal
    ekstra güncelleme vb. işlemler ile cihazı zorlamayın bence. atın kitabınızı okuyun geçin boşuna dert almayın başınıza bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: meytab

quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

Tam 1.5 senedir sıkıntısız kullandığım Calibro Touch Lux cihazımı yeğenim yere düştü ve ekranı gitti. İçten kırıldığı belli. Acaba son zamanlarda ekranı yaptıranlar var mı? Ne kadar para istiyorlar? Duruma göre Kindle alabilirim, çok fazla para isterlerse.

Merhaba,ekranı yaptırdınız mı?

Yaptırdım. Garantiye gönderdim, ekran ücretini yatirdim hesaplarına, baba yeni bir Calibro Touch Lux gönderdiler

• ufukcoskun kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o vakit :)
    Benimki sağlam şimdilikte ne olur ne olmaz diye sorayım istedim. Ekran ücreti ne verdiniz?

Zaten babil çengelköyde kafe açmış bir iş gelirse calibronun başına soluğu orda alırım :)
    İmkanınız varsa kafeyidr gidip görün çok tatlı bir kitap kafe mekanı olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: meytab

Hayırlı olsun o vakit :)
    Benimki sağlam şimdilikte ne olur ne olmaz diye sorayım istedim. Ekran ücreti ne verdiniz?

Zaten babil çengelköyde kafe açmış bir iş gelirse calibronun başına soluğu orda alırım :)
    İmkanınız varsa kafeyidr gidip görün çok tatlı bir kitap kafe mekanı olmuş :)

Toplamda 126 lira verdim. 119 lira ekran değişim ücreti, 7 lira da hizmet bedeli olarak alıyorlar.

Kafeyi yeni öğrendim, bir uğrayacağım kesinlikle.
  • Merhaba arkadaşlar elinde satılık Touch Lux olan var mıdır ?
  • Merhaba kardeş bende yeni yad a2.ci el touch lux arıyorum,size nerden gönderdiler? satış yok hiçbiryerde.
  • sahibinden de 1 adet var 500 e satıyor. Dün koymuş ilanı
  • Arkadaşlar konuyu dirilteceğim ama kullanan var mı hala? Bir sorun ile karşı karşıyayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben kullanıyorum hâlâ

• bende uzun süredir kullanıyorum biraz hantal gelsede hafifliği ve şarj süresi açısından güzel fakat drobbox desteği sona ermiş sanırım bir yolu var mı yada üçüncü parti birşeyler yüklenebiliyor mu yada hızında değişme sağlanması için bişey yapılabiliyor mu kullanıcıları biliyorsa bana bi mesaj göndermesi memnun eder

• drarter kullanıcısına yanıt
    Dropbox desteği kesmiş evet... Bu konuyu araştırırken Pocketbook'un cloud servisine başladığını fark ettim. Cihazı artık bu hizmet ile kullanıyorum. Dropbox'tan daha iyi bir çözüm oldu. Tavsiye ederim.

• roxy joyrider kullanıcısına yanıt
    sizin cihaz ne tam olarak mara model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.