Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Desenli ve tutma yerli olanlardan sipariş verdiyseniz ve düz renk/tutma yersiz olanlardan geldiyse bence bir dispute açın, düşük yıldız vermeme şartıyla paranızın bir kısmını belki de tamamını geri alma şeklinde anlaşabilirsiniz belki satıcıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

yanlış bilgi vermeyiniz lütfen

internet tarayıcısı mevcut istediğiniz gibi gezebilirsniz ancak ekran tepkime süresi çok yavaş olduğu için bırakın nette gezinmeyi menüde gezinmek bile zulüm :)

Ben nooktan bahsediyorum.Diğerlerini kullanmadım.Hatta yeni tarayıcılı yazılımın videosu da var ama yapmaya değmez.
  • Sonunda gittim Kindle paperwhite aldım. Kitap okumak harika.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Sonunda gittim Kindle paperwhite aldım. Kitap okumak harika.

Nereden kaca aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya Satürn'den aldırdım. 99 Euro.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavibez

quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Aliexpress ten kendime almis olduğum kilifi sonradan baska arkadasa aldim kilif yaklasik 11 gunde geldi bu kadar hizli olmasini beklemiyordum

Arkadaşlar, Calibro Lux kullanıcısıyım. Aliexpress'ten kılıf siparişi verdim. 30 gün sonra elime geçti. Bu arada basında uzakdoğudan ithal zehirli ayakkabı haberleri çıktı (piyasadaki ayakkabıların %20si). Tablet ve telefon kılıflarının da riskli grupta olduğu haberleri çıktı. Sormak istediğim şey Çinden aldığımız bu kılıfların güvenli olduğundan nasıl emin olabiliriz? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Aşağıdaki modeli sipariş ettim:
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6341632530.html

Bir kimyacı olarak cevap vereyim. Ürünün zehirli kimyasal ihtiva edip etmediğini laboratuvar analizi yapılmadan bilmek çok kolay değil. ama siz bir tüketici olarak bazı şeylere dikkat edebilirsiniz. Öncelikle kokusu sizi çok rahatsız ediyorsa bir süre kullanmadan açık alanda mesela balkon bırakın. 3-4 gün sonra aynı koku devam ediyorsa kullanmayın. elinize boya vs geçiyorsa ıslak mendille sabunlu bezle iyice silin ve kurutun, halen boyası çıkıyorsa kullanmayın gibi.

Bu etkiler yoksa çok fazla dert etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crowley45

quote:

quote:

Ekran bu şekilde kaldı ve hiç bir şekilde değişmiyor
    Belki benim bir müdahalem olmuştur bilmeden diyecegim ama ne ekranda ne arka kısmında çatlak veya herhangi bir çizik bile yok
    Garanti sorun çıkarmadan halleder mi , Aynı sorunla karşılaşan varmıdır ?

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

babil.com dan haber var mı ?

evet servisten yeni ürün yollamışlar kargoya

Ürün babil'e ulaştıktan sonra ne kadar sürdü hocam sonuçlanması? Ve kargoya verildiğini siz mi arayıp öğrendiniz, onlar mı bilgilendirdi?
    Ben de geçen çarşamba yollamıştım hâlâ ses yok...

• calibro touch lux te kilit ekranındaki resimi değiştirebiliyormuyuz. daha önce nook kulanıyordum onda kolaylıkla değişiyordu ama calibroda bulamadım. yapabilen varmı ekran kilitlenince kocaman calibro touch lux yazıyor altında da özellikleri yazıyor. nook ta çok farklı şeyler koyabiliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

quote:

quote:

Ekran bu şekilde kaldı ve hiç bir şekilde değişmiyor
    Belki benim bir müdahalem olmuştur bilmeden diyecegim ama ne ekranda ne arka kısmında çatlak veya herhangi bir çizik bile yok
    Garanti sorun çıkarmadan halleder mi , Aynı sorunla karşılaşan varmıdır ?

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux

babil.com dan haber var mı ?

evet servisten yeni ürün yollamışlar kargoya

Ürün babil'e ulaştıktan sonra ne kadar sürdü hocam sonuçlanması? Ve kargoya verildiğini siz mi arayıp öğrendiniz, onlar mı bilgilendirdi?
    Ben de geçen çarşamba yollamıştım hâlâ ses yok...

Pazartesi vermiştim cumartesi günü yenisi yollamışlar.Valla hiç arayan veya bilgilendiren olmadı , direk kargoya vermişler ben e-mail yoluyla ögrenmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

calibro touch lux te kilit ekranındaki resimi değiştirebiliyormuyuz. daha önce nook kulanıyordum onda kolaylıkla değişiyordu ama calibroda bulamadım. yapabilen varmı ekran kilitlenince kocaman calibro touch lux yazıyor altında da özellikleri yazıyor. nook ta çok farklı şeyler koyabiliyordum.

Nook'un hangi modelini kullanıyordunuz? Bende Glowlight ile Calibro arasında kaldım.

• Mavibez M kullanıcısına yanıt
    @Mavibez Açıkcası ben çok samimi bulmuyorum hocam o haberleri illa ki sıkıntılı olanlar vardır ama bence ticari bir hamle çünkü yurt dışı alışveriş oldukça arttı bu da onların zarar etmesi demek, ayrıca TR'de de ürünlerin nasıl denetlen(me)diğini biliyoruz.

@Ede.Murat Hocam bence dispute açıp iade isteyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

calibro touch lux te kilit ekranındaki resimi değiştirebiliyormuyuz. daha önce nook kulanıyordum onda kolaylıkla değişiyordu ama calibroda bulamadım. yapabilen varmı ekran kilitlenince kocaman calibro touch lux yazıyor altında da özellikleri yazıyor. nook ta çok farklı şeyler koyabiliyordum.

Nook'un hangi modelini kullanıyordunuz? Bende Glowlight ile Calibro arasında kaldım.

simple touch kullanıyordum eşim el koyunca bende ışıklı modellerden alıyım dedim calibroda karar kıldım açıkçası pişmanda değilim. 219 tl ye geldi bana. glowligth yada paperwhite alsam en az 100-140 tl fazla vermem gerekiyordu ben bu taraftan baktım ve pişman değilim. sizin bakış açınız önemli olay f/p ise bence valibro gayet iyi.

• 219 a nerden aldiniz acaba.

• gazellewish kullanıcısına yanıt
    galireye girip resimin üzerine tıklayın yukarda menu acılıyor ordan yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

219 a nerden aldiniz acaba.

n11'den aldım hocam. kuponlar ile falan bu fiyata geldi kupon vardı bende.
  • Öncelikle dispute açmadım parayı onayladım ama 1 yıldız verdim. adam msj attı 1 dolar geri ödeyeyim 1 yıldızı değiştir dedi ben de gönder parayı dedim olur dedim ama keşke dispute açsamıydım şimdi paypalla uğraşamsı var :)
  • gazellewish kullanıcısına yanıt
    Nook daha kaliteli diye düşündüm arada çok büyük bir fark yoksa calibro alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentagramet

@Mavibez Açıkcası ben çok samimi bulmuyorum hocam o haberleri illa ki sıkıntılı olanlar vardır ama bence ticari bir hamle çünkü yurt dışı alışveriş oldukça arttı bu da onların zarar etmesi demek, ayrıca TR'de de ürünlerin nasıl denetlen(me)diğini biliyoruz.

@Ede.Murat Hocam bence dispute açıp iade isteyin

Cevaplar için teşekkür ederim. Açıkçası bence Çin'le ilgili şüphe duymakta fayda var. Geçmişte ABD'de çok yüksek miktarda Çin menşeili oyuncak zehirli boya ihtiva ettiği için reddedilmişti (sanırım gümrükte). Yine 4-5 yıl önce Çin malı tabakların boyalarının kurşun ihtiva ettiğiyle ilgili haberler çıkmıştı. Bugün Çin kömür santralleriyle dünyada çevreyi en fazla kirleten ülke. İnsanlar maskeyle geziyorlar sokaklarda. Yani insan sağlığının pek kıymeti yok. Zaten çok var.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: Mavibez

quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Aliexpress ten kendime almis olduğum kilifi sonradan baska arkadasa aldim kilif yaklasik 11 gunde geldi bu kadar hizli olmasini beklemiyordum

Arkadaşlar, Calibro Lux kullanıcısıyım. Aliexpress'ten kılıf siparişi verdim. 30 gün sonra elime geçti. Bu arada basında uzakdoğudan ithal zehirli ayakkabı haberleri çıktı (piyasadaki ayakkabıların %20si). Tablet ve telefon kılıflarının da riskli grupta olduğu haberleri çıktı. Sormak istediğim şey Çinden aldığımız bu kılıfların güvenli olduğundan nasıl emin olabiliriz? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Aşağıdaki modeli sipariş ettim:
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6341632530.html

Bir kimyacı olarak cevap vereyim. Ürünün zehirli kimyasal ihtiva edip etmediğini laboratuvar analizi yapılmadan bilmek çok kolay değil. ama siz bir tüketici olarak bazı şeylere dikkat edebilirsiniz. Öncelikle kokusu sizi çok rahatsız ediyorsa bir süre kullanmadan açık alanda mesela balkon bırakın. 3-4 gün sonra aynı koku devam ediyorsa kullanmayın. elinize boya vs geçiyorsa ıslak mendille sabunlu bezle iyice silin ve kurutun, halen boyası çıkıyorsa kullanmayın gibi.

Bu etkiler yoksa çok fazla dert etmeyin.

Hocam teşekkür ederim. Çamaşır makinesine atıp yıkayayım diyorum. Belki faydası olur.

Analiz ettirebileceğimiz bir merci var mıdır? Tüketiciler Derneği vs. gibi yardımcı olabilecek bir yer bulabilir miyiz acaba?

• Mavibez M kullanıcısına yanıt
    Türkiyeden almadığınıza göre bu kadar uğraşmanız neticesinde elinize bir şey geçmez. 3 kuruşluk kılıf içinde dünyanın analiz parasını vermeye değmez. içiniz rahat değilse kullanmayın olsun bitsin.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.