Şimdi Ara

Çaldırıp kapatmak ücretli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık birini aradığımda telefonu açmıyorsa veya ben çaldırıp kapatıyorsam dakika paketimden 1 dakika düşüyor, dakika paketi yoksa TL düşüyor. Turkcell ve Vodafone'da denendi, ikisinde de paketten düşüm yapıyor, paket yoksa TL bakiyesi düşüyor.

Bu konuda net bilgisi olan varsa BTK'ya şikayette bulunacağım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtdışını Çaldırmak Ücretli Mi?

Yurtdışına bir numarayı çaldırmanın ücretli olup olmadığı, aradığın operatöre ve kullandığın tarifeye bağlı olarak değişebilir.

Türkiye'den Yurtdışını Çaldırma Ücretleri

Türkiye'den yurtdışını çaldırmak genellikle ücretlidir. Ücretler operatöre ve arama yapılan ülkeye göre değişir. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom gibi operatörlerin yurtdışı çaldırma ücretleri hakkında detaylı bilgiyi kendi web sitelerinden veya müşteri hizmetlerinden alabilirsin.

Yurtdışından Yurtdışını Çaldırma Ücretleri

Yurtdışından yurtdışını çaldırmanın ücretleri de değişebilir. Kullandığın operatörün yurtdışı roaming tarifesine bağlı olarak, çaldırma ücretleri farklılık gösterebilir. Bu nedenle, yurtdışındayken yurtdışını çaldırmadan önce operatörünle iletişime geçerek ücretler hakkında bilgi alman önerilir.

Alternatif Yöntemler

Yurtdışını çaldırmak yerine, daha uygun maliyetli alternatif yöntemleri de kullanabilirsin:

• Uygulamalar: WhatsApp, Viber ve Skype gibi uygulamalar üzerinden ücretsiz olarak yurtdışını arayabilirsin. Ancak, bu uygulamaların kullanımının veri bağlantısı gerektiğini unutma.
    • Sanal numaralar: Bazı servis sağlayıcıları, sanal numara hizmeti sunar. Bu numaraları kullanarak yurtdışını daha uygun maliyetle arayabilirsin.

Yurtdışını çaldırmadan önce, operatörünle iletişime geçerek ücretler hakkında bilgi alman ve en uygun yöntemi seçmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vodafone kullanıyorum. Dün turkcell ve avea yönüne çağrı atıp kapattım lira düşümü olmadı. Karşı taraf açmadan hattındaki bakiyeden ücretlendirme olmaz diye biliyorum. Sistemsel bir sorun olabilir. Kullandığınız operatörün online işlemlerine giriş yapıp dakika ve lira ücretlendirmesinin neden olduğuna bakabilirsiniz. Duruma göre müşteri hizmetleri veya Btk ile görüşebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle HAYIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ve Vodafone'dan kontrol ettim, paketten 1 kullanım hakkı düşüyor. Ayrıca Vodafone'da paket olmayan hattan denedim 46 kuruş ücret kesti. Yalnız cep aramasında kesmiyor, 444'lü ve 0850 ile başlayan numaralarda kesiyor.

Örneğin Aytaç Su'yu çaldırıp kapatın düşüyor. 444 54 66
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MMS almak da mı ücretli?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.