Şimdi Ara

Caldion Night

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nasıl parfümdür kalıcılığı nasıl kokusu nasıl kullananlar bi yardım edebilir mi ?

• Yoğun bir koku. Dolayısıyla kalıcılık ve farkedilirlik fazla. Tam bu mevsime göre. Sıkarken abartırsanız baş dönmesi mide bulantısı bile yapar. Ama dozunda sıkınca koku gayet yerinde ve güzel.

Kalıcılık hırka türü kıyafetlerde daha fazla. T şeklinde 3 fıs sıkıp elbiseyi katlarsanız koku iyice siner.

Kullandığım süre içerisinde bayanlardan hep olumlu yorumlar almıştım. Adını soranlar, övenler çok oldu. Fiyatı da uygundur tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Conqueror

Yoğun bir koku. Dolayısıyla kalıcılık ve farkedilirlik fazla. Tam bu mevsime göre. Sıkarken abartırsanız baş dönmesi mide bulantısı bile yapar. Ama dozunda sıkınca koku gayet yerinde ve güzel.

Kalıcılık hırka türü kıyafetlerde daha fazla. T şeklinde 3 fıs sıkıp elbiseyi katlarsanız koku iyice siner.

Kullandığım süre içerisinde bayanlardan hep olumlu yorumlar almıştım. Adını soranlar, övenler çok oldu. Fiyatı da uygundur tavsiye ederim.

Bilader evde parfumu sıkıp bir ortama girince parfümün kokusunu aliyor mu yakinindakiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kegend

quote:

Yoğun bir koku. Dolayısıyla kalıcılık ve farkedilirlik fazla. Tam bu mevsime göre. Sıkarken abartırsanız baş dönmesi mide bulantısı bile yapar. Ama dozunda sıkınca koku gayet yerinde ve güzel.

Bilader evde parfumu sıkıp bir ortama girince parfümün kokusunu aliyor mu yakinindakiler

Alıyorlar dostum sıkıntı yok. Eve geldiğinde bile kokuyu hissedebilirsin. 7-8 saat duruyordu hırkamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kegend

quote:

Alıyorlar dostum sıkıntı yok. Eve geldiğinde bile kokuyu hissedebilirsin. 7-8 saat duruyordu hırkamda.

saol cok yardımcı oldun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.