Şimdi Ara

ÇAKMA ROLEX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sahibindende 2 rolex 55 tl diyordu.Sizce almalımıyım ? Bunlar su geçiriyormu,beni kaç ay götürür ? Orjinal rolex ne kadar en az ? Ya da 60 liraya kadar saat tavsiyelerinizi bekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-2-rolex-55-tl-welder-armani-diesel-saat-kargo-dahil-55-tl-95080185/detay/

• up
  • aman diyim bunlara sakın para verme
  • zencilerde 5 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozmen

aman diyim bunlara sakın para verme

Hocam nedeniyle söyler misiniz ?
  • Çok iyi taklitçiler olabiliyor, 25 TL'ye aldığım lacoste saat, inan bana kimse ayırt edemiyor. Kartepe Ulus Pazarından almıştım. Bu işlerde fazla uçmayacaksın, rolex dediğin zaman ya harbi zenginsindir, yada harbi fakir. Bu nedenle rolex dışında saatlere bak derim. Casio'nun orijinal saatleri oluyor dediğin fiyatlara ara ara, sade, şık.
  • nedeni kendimde sattım bir arada ondan çakmaların iyiside vardır ama bunlar en kıytırık saatler 1 hafta sürmez elinde kalır 80-100 liraya git bir casio swatch falan al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casio Edifice Sahte Mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mermiye Kafa Atan

Çok iyi taklitçiler olabiliyor, 25 TL'ye aldığım lacoste saat, inan bana kimse ayırt edemiyor. Kartepe Ulus Pazarından almıştım. Bu işlerde fazla uçmayacaksın, rolex dediğin zaman ya harbi zenginsindir, yada harbi fakir. Bu nedenle rolex dışında saatlere bak derim. Casio'nun orijinal saatleri oluyor dediğin fiyatlara ara ara, sade, şık.

hocam zencilerdeki gibi bir saat olmasın ? Bir hevesle aldım ama güneş ışığında cam leke yapıyordu ve durup çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

quote:

Çok iyi taklitçiler olabiliyor, 25 TL'ye aldığım lacoste saat, inan bana kimse ayırt edemiyor. Kartepe Ulus Pazarından almıştım. Bu işlerde fazla uçmayacaksın, rolex dediğin zaman ya harbi zenginsindir, yada harbi fakir. Bu nedenle rolex dışında saatlere bak derim. Casio'nun orijinal saatleri oluyor dediğin fiyatlara ara ara, sade, şık.

hocam zencilerdeki gibi bir saat olmasın ? Bir hevesle aldım ama güneş ışığında cam leke yapıyordu ve durup çalışıyordu.

Hayır. Kullandığım saat kordonu birebir, delikler demir geçerken açılıyor çıkartınca kapanıyor. Yıkamaya vs su geçirmiyor, sadece geçenlerde kovaya düşürdüm, 10 sn kadar sonra aldım, bir şey yoktu ama 35-40 dk sonra camı buğulandı ve su damlacıkları ortaya çıktı. Güneşte beklettim geçti.

Ayrıca dakika, saat ve saniye sıfır hatalı. Kaç aydır geri kalmadı, ileri de gitmedi. Tarih var, tarihi sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mermiye Kafa Atan -- 30 Kasım 2012; 20:13:39 >

• Klasik pazarlığı yap. 3 tanesini 50'ye veriyosan alayım de
  • quote:

quote:

quote:

Hayır. Kullandığım saat kordonu birebir, delikler demir geçerken açılıyor çıkartınca kapanıyor. Yıkamaya vs su geçirmiyor, sadece geçenlerde kovaya düşürdüm, 10 sn kadar sonra aldım, bir şey yoktu ama 35-40 dk sonra camı buğulandı ve su damlacıkları ortaya çıktı. Güneşte beklettim geçti.

Ayrıca dakika, saat ve saniye sıfır hatalı. Kaç aydır geri kalmadı, ileri de gitmedi. Tarih var, tarihi sorunsuz çalışıyor.

Hocam ben nerden bulabilirim İstanbul Esenler'deyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben nerden bulabilirim İstanbul Esenler'deyim.

İstanbul'da nerede bulursun bilemiyorum, internete de fazla güvenmem, güvenmemeni de tavsiye ederim. Bahsettiğim yerden 2 saat aldım, ikisi de tıkır tıkır çalışıyor. Fiyata göre kalite artıyor, göstergeleri çalışan vs. Yada kalitesi yüksek olanlar gibi.

• Biriktir paranı kaliteli orijinal bişi al.
  • Rolex, dünyanın en ünlü markasıdır diyebilirim. İsviçre malı olan bu saatlerin fiyatı, asgari 10 bin tl den başlar. İsviçre'de bir yakınınız varsa ya da oralara yolunuz düşerse, %20 - 25 daha ucuza alabilirsiniz. Bu saatlerin en büyük özelliği, satın alırken size verilen özel sertifika ile dilediğiniz zaman paraya çeviriyor olabilmenizdir. Rolex'in internetten satışı yoktur. Türkiye'deki parekende satıcısı Külahcıoğlu'dur. İnternet üzerinden satışa sunulanlar ise, genellikle Replika saatlerdir.
    Gelelim replika'lara. Bunların en iyisi diyebileceğim: Swiss Rolex Replica'dır ama onuda alabileceğiniz fiyat, 4 - 5 yüz dolardan aşağı değildir. Daha aşağıları var, 250 - 300 tl ye olanlar. Kolumda Rolex gözüksün diyenler, onları alıp kullanabilir. Onlarıda yıllarca kullanabilirsiniz ama Swiss Rolex Replica'yı tavsiye ederim.
    50 - 60 liraya Replika da olmaz. Onlara tabiri caiz ise, çakma saat denilir. 5 para bile vermeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.