Şimdi Ara

Çakma Ray-Ban WAYFARER çerçevesine numaralı cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
47.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün gözlük çerçeveleri bakmak için bölümden birkaç kızla bir gözlükçüye girdik ve ray-ban'in son zamanlarda populer modeli olan WAYFARER'ı denedim komik duracağını varsayarak ve bir anda arkadaşlarım ve orada çalışan hoş bayan gözlüğün gayet yakıştığını söyledi,fiyat sorayım dedim moralim bozuldu tabi 460 küsür lirayı duyunca.benim de aklıma kurnazca bir fikir geldi.bu gözlüğün güneş gözlüğü olan çakmasını alıp,camlarını çıkarıp numaralı cam taktırmayı düşünüyorum.gözlükçüler takar mı dersiniz numaralı cam?bilmiyorum çünkü ona göre alacağım çakmasını da

• gözlükçüye sor mümkün olabilir
  • normal bi gözlükçüye gidip, QZEN yada SWING marka gözlük çerçevesi almak istiyorum deyin Model kodu 009 deyin. istediğiniz model bu. Ve çerçeveyi aldığınız yerde cam da takacaklardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

normal bi gözlükçüye gidip, QZEN yada SWING marka gözlük çerçevesi almak istiyorum deyin Model kodu 009 deyin. istediğiniz model bu. Ve çerçeveyi aldığınız yerde cam da takacaklardır...

Ben bu markaları netten bulamadım.linkleri filan var mı?ya da markalarının tam olarak isimleri?
  • mesajım bulunsun
  • çakal ver kardeşim 460 lirayı mis gibi orjinal gerek yok böyle atraksiyonlara
  • Tam anlamadım ama normal cam mı taktıracaksınız yoksa hem Güneş gözlüğü camı+numaralı mı yapacaksınız eğer öyle ise;

Ben Normal klasik Ray-Ban(Damla) Full siyah çerçeve+ numaralı güneş gözlüğü camı için 500tl'ye ünlü bi optik mağazasıyla anlaştım. Aslında numaralı için çokta iyi bir fiyat 1.000tl ye yapanlar bile varken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Ray-ban
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukela

çakal ver kardeşim 460 lirayı mis gibi orjinal gerek yok böyle atraksiyonlara

valla bir çerçeveye 460 lira veremem ben öğrenci adamım şu anki kullandığımın değeri 150 lira. zaten wayfarerin modası 2 sene sonra filan geçer,geçmese de ben sıkılırım zaten yeni çerçeve isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Tam anlamadım ama normal cam mı taktıracaksınız yoksa hem Güneş gözlüğü camı+numaralı mı yapacaksınız eğer öyle ise;

Ben Normal klasik Ray-Ban(Damla) Full siyah çerçeve+ numaralı güneş gözlüğü camı için 500tl'ye ünlü bi optik mağazasıyla anlaştım. Aslında numaralı için çokta iyi bir fiyat 1.000tl ye yapanlar bile varken.

normal cam taktıracağım.alacağım çakma olan güneş gözlüğü olanı ama çerçeve boyutları birebir gibi.birebir değilse de artık onu güneş gözlüğü olarak kullanırım diyorum.
  • Numaralı camı lazerle karartıyorlar evet ama o camlar hiç sağlıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Numaralı camı lazerle karartıyorlar evet ama o camlar hiç sağlıklı değil.

Neden hocam , güneş gözlüğünü numarasız olduğu için kullanamıyorum araba kullanırken tek çözüm yolum numaralı güneş gözlüğü.
  • Beğendiğin gözlük çerçevesine numaralı cam taktırabilirsin fakat şık durmaz.Çünkü numarana bağlı camlarında kalınlığı değişecek
  • quote:

quote:

Neden hocam , güneş gözlüğünü numarasız olduğu için kullanamıyorum araba kullanırken tek çözüm yolum numaralı güneş gözlüğü.

UV filtresi olmuyor onlarda. Bende de var kullanmıyorum o camları.
  • quote:

quote:

quote:

UV filtresi olmuyor onlarda. Bende de var kullanmıyorum o camları.

Valla ben orjinal Ray-Ban camlarına yaptıracağım ksmetse , alacağım yere sorayım en iyisi yoksa bende almayayım. Sonuçta göz en önemli organımız.

• quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Beğendiğin gözlük çerçevesine numaralı cam taktırabilirsin fakat şık durmaz.Çünkü numarana bağlı camlarında kalınlığı değişecek

hacı zaten orjinal olmayan gözlüklerin camları ince oluyor,benim gözlük numaram da ince(0,75).bu olabilme ihtimalini artırmaz mı?
  • senin tek çözümün benim verdiğim öneri gibi duruyor. Markaların tam ismini verdim ve model kodlarını da verdim. internette bulamama nedenin ise gözlükçülerdeki bu gibi markaları bulamassın sonuçta ufak firmaların imalatları ve binlerce çeşiti var internete koyma şansları yok. Ama tanınmış markalar mecburen koyuyor tabiki. Hangi şehirde olduğunu söylersen optikçi ismi veririm gider bakarsın. Nerden biliyosun dersen de QZEN markasının muhasebe müdürüydüm 15 gün öncesine kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy_35_frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Beğendiğin gözlük çerçevesine numaralı cam taktırabilirsin fakat şık durmaz.Çünkü numarana bağlı camlarında kalınlığı değişecek

hacı zaten orjinal olmayan gözlüklerin camları ince oluyor,benim gözlük numaram da ince(0,75).bu olabilme ihtimalini artırmaz mı?

Siz beni tam anlamadınız heralde.Siz çerçeve beğenirsiniz , sonra gözlükçüye gidip çerçeveyi verirsin , onlarda çerçeveye özel senin göz numarana göre cam kestirir. Fakat numarasız gözlüğe karşın şık duracağı tartışmalı her ne kadar göz numaran küçük olsada.

• quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

senin tek çözümün benim verdiğim öneri gibi duruyor. Markaların tam ismini verdim ve model kodlarını da verdim. internette bulamama nedenin ise gözlükçülerdeki bu gibi markaları bulamassın sonuçta ufak firmaların imalatları ve binlerce çeşiti var internete koyma şansları yok. Ama tanınmış markalar mecburen koyuyor tabiki. Hangi şehirde olduğunu söylersen optikçi ismi veririm gider bakarsın. Nerden biliyosun dersen de QZEN markasının muhasebe müdürüydüm 15 gün öncesine kadar...

hocam istanbulda nerede bulabiliriz?
    teşekkürler.
  • istanbulda çoğu gözlükçü de SWING markası ile, Bağcılar - Vizyon Optik de,Galata Kulesi taraflarında yani Kuledibinde Huzur Optik de, Yine kuledibinde Ergül Optik de ise QZEN markası ile bulabilirsiniz. Rayban benzeri modelin Model Numarası 009 dur... Aklıma gelen optikçiler bunlar. Ama tavsiyem en yakın optikçiye gidip swing yada qzen marka çerçeveniz var mı diye sormanız. çünkü çoğunda vardır...
  •  Çakma Ray-Ban WAYFARER çerçevesine numaralı cam

Çakma Ray-Ban WAYFARER çerçevesine numaralı cam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.