Şimdi Ara

Çakma ray-ban'a orjinal cam takabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ray-ban'ın camları satılıyor. Bende çakması var ray-ban'ın. Orjinal cam alıp taksam olmaz mı

• Çakma ray-ban larda sorun cam değil plastik çevredir. Oraları kırılmaya çok müsaittir. Bence camı değil çerçeveyi değiştir daha iyi

Bence gözlük kullanmayı seviyorsan 230 lirana kıymalısın.Ben 2 yıldır kullanıyorum sorun yok.230 liraya acımadım asla.
  • ben 300'e aldim new wayfarer siyah mat daha ucuzda yok 230 nerede aldin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 6 Haziran 2013; 13:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Çakma ray-ban larda sorun cam değil plastik çevredir. Oraları kırılmaya çok müsaittir. Bence camı değil çerçeveyi değiştir daha iyi

Bence gözlük kullanmayı seviyorsan 230 lirana kıymalısın.Ben 2 yıldır kullanıyorum sorun yok.230 liraya acımadım asla.

Olur mu yahu, gözlük camı daha önemlidir bence. Üstüne oturmadıkça, düşürüp etmedikçe çerçevelere pek bir şey olmuyor. Bayağıdır var oradan biliyorum. Ama cam başka. Uv 400 koruması olmuyor bu çakmalarda ve ucuz gözlüklerde. Gözü karanlıkta bırakıyor ve göz bebeğini büyütüyor. Zararlı ışınlarda daha fazla göze giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Çakma ray-ban larda sorun cam değil plastik çevredir. Oraları kırılmaya çok müsaittir. Bence camı değil çerçeveyi değiştir daha iyi

Olur mu yahu, gözlük camı daha önemlidir bence. Üstüne oturmadıkça, düşürüp etmedikçe çerçevelere pek bir şey olmuyor. Bayağıdır var oradan biliyorum. Ama cam başka. Uv 400 koruması olmuyor bu çakmalarda ve ucuz gözlüklerde. Gözü karanlıkta bırakıyor ve göz bebeğini büyütüyor. Zararlı ışınlarda daha fazla göze giriyor.

Ben sana direk plastiğinden girdim çünkü çercevesi kırılıyor çakmaların. Cam'ı iyi olsa ne olur ki ?? Camı takacaksın 1 ay olmadan çerceve kırılacak.

@KinGoRkeM35

Fransadan kuzenim gelmişti onun aracılığı ile getirdim, burada bir yere sormuştum 2 yıl önce 330 demişlerdi.Aynı model benimki de.
    Ancak 200-250 civarı dolaşırsan bence her türlü bulunabilir.Avm içlerinde genelde daha pahalıya satılıyor.Çünkü 30-40 bin lira kira ödediklerinden.

Biliyorsun ki ülkemizde cep telefonu en pahalısı gözlük en pahalısı satılır. Amerikada ray banlar 60-90 dolar arası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Ray-ban
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.