Şimdi Ara

CAKMA PSP TARZI OYUN KONSOLU YÜKSEK MODEL CEP TELLERLE VE 22 İNC SAMSNG MONUTOR İLEDE TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar yurt dışından gelme psp tarzı cakma SONY MARKA oyun konsolu FULL KUTU İCERİGİ konsolda 2 gb olmak üzere video cekimi foto müzik calar 2 mp kamerası oyunları rodio su kart yuvası ve bir cok özellik daha NOT: ORJİNAL PSP LERLE KARIŞTIRMAYINIZ yüksek model tellerleve monutorlede takas duruma göre üste nakit verebilirim resimler net cıkmamış olabilir nokia 6600 ile cektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarbinbası -- 24 Kasım 2009; 23:24:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Psp GO 415 liraya satılıyor sıfır olarak forumda. Sattığın alet çakma ne idiğü belirsiz. "Yüksek model" telefon veya 22 inch LCD monitörle takas istiyorsun. Anlamak zor gerçektende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChnGT/GTS

Psp GO 415 liraya satılıyor sıfır olarak forumda. Sattığın alet çakma ne idiğü belirsiz. "Yüksek model" telefon veya 22 inch LCD monitörle takas istiyorsun. Anlamak zor gerçektende.

yahu canım kardeşim ben yüksek model cep telefonlar ve monutor icinde gecerli takas ederim üste duruma göre NAKİT VEREBİLİRİM dedim ilanımda iyi okuduysan ilahi kardesim millet okula giderken sen nereye gidiyordun merak ediyorum

• cakma nokia n101 ile takas olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ba9ur

cakma nokia n101 ile takas olur mu

YAA KARDEŞ ORJİNAL BİŞİ OLSA İYİ OLURDU MESELA NOKİA N70 N73 AMA YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM İLGİN İCİN SAYGILAR

• ederi ne bunun hangi oyunları destekliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonso_

ederi ne bunun hangi oyunları destekliyo.

ben 200 liraya almıstım ama pek anlamadıgım icin satıyorum üeün yurt dısı destekledigi oyun nedir bilmem ama icinde maryoo tarzı oyunlar var N73 Tarzı cep tellerle takas edebilirim ürün sıfır hic kullanılmamıştır sadece icini nenemek amaclı cok kısa süreligine acıp bakılmıstır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfonso_

ederi ne bunun hangi oyunları destekliyo.

Desteklediği oyun falan yok basit 8 bitlik oyunların çok az bir kısmını çalıştırır.Yani psp yada ds tarzı yada ngage tarzı oyunları bekleme kesinlikle.

quote:

ben 200 liraya almıstım ama pek anlamadıgım icin satıyorum üeün yurt dısı destekledigi oyun nedir bilmem ama icinde maryoo tarzı oyunlar var N73 Tarzı cep tellerle takas edebilirim ürün sıfır hic kullanılmamıştır sadece icini nenemek amaclı cok kısa süreligine acıp bakılmıstır

Walla dostum oldukça yüksek fiyata almışsın belkide ürünü sana getiren kişi bu fiyata verdi çünkü bu ürün burada tahtakale vs vs yerlerde çok uygun fiyatlara satılıyor istersen bir göz gezdir kaldıki yurtdışında (zaten avrupada bu tarz ürünler genelde bulunmaz) çok daha ucuz fiyatları var.

Ayrıca psp lerin 150 liradan başladığı forumda bu cihazı psp yada psp den daha yüksek fiyata satman yada n73 tarzı cihazlarla başabaş takas etmen oldukça zor bir ihtimal üstüne bayağı bir fark vermen gerekecek.

Neyse umarım takas yapabilirsin...

• sirf ibret olmasi acisisindan kolleksiyona katilabilir bu alet.
  • vala gidip normal bi mp4 almak daha mantıklı bu aletin ederi taş patlasa 80 hadi iice patlasa 100
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.