Şimdi Ara

çakma iphone alcam,pinphone mi meizu mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç bulasmak istemedigim bu cakma telefonlar mevzusuna pinphone nin videosunu ve ozelliklerini gordukten sonra sıcak bakmaya basladım.

fakat diger marka olan meizu yi pek bilmiyorum.
    ikiside gg.com da 300 civarı bi miktara satılıyor yani fiyat olarak denkler ama sizin tavsiyeniz nedir??
    hangisi alınır??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 18 Ağustos 2010; 2:37:09 >

• Hiç birini tavsiye etmem uzun vadede kullanabileceğin bir cihaz tercih etmeni öneririm.
  • çakma almayın bence hem sar değerleri çok yüksek hemde 1ay civarı dayanıyor.Paranıza yazık etmeyin
  • evet haklısınız ama orjinali gercekten bi telefon icin cok pahalı,yani şöyle bakın sonucta bir telefon bu 2 milyar gibi fiyatları var.iphone ikinci el en düsük hali bile 450-500 civarı.tabiki çakmayla orjinali bir tutmuyorum ama çakma pazarı o kadar geliştiki nerdeyse adamlar apple e kafa tutacak yazılım konusunda:)

bu bahsettiğim iki cihazdan birini kullanan arkadaslar varmı aramızda???yorumlarını ve tecrubelerini almak isterim.
  • biraz geç bi cevap olacak ama ben yeni aldım. Çift hatlı pinphone aldım. Kimse bu telefonu kötülemesin. Gerçekten güzel bi dokunmatiği var ve hassasiyeti gayet iyi. Üstelik iki yıl garantili faturalı imei kayıtlı garanti belgeli aldım. Telefon gerçekten güzel. İsteklerimi fazlasıyla karşılıyor. Wifi si güzel. Excel, word, mobiler pdf reader, paint hepsinin java ve dokunmatik versiyonlarını buldum yükledim sorunsuz çalışıyorlar. Cep bilgisayarı gibi bi alet. 349 a satıyorlar. Aksesuarlarıyla beraber. Compeq multitouch benim aldığım. Araç şarjı,usb kablo,priz dönüştürücü,ekran filmi ve kılıf hediyeleri. Garanti de nokia, samsung kadar iyi çalışıyor. Her derde derman buluyorlar. Hala almadıysan gönül rahatlığıyla al derim. Bu arada benim telefon çift hatlı ve sar değeri 0,7. Bence hiç yüksek bi değer değil. Daha önce kullandığım 4 yıllık samsung un sar değeri tek hatlı olmasına rağmen 0,85 di.

• hocam bende konuyu açan arkadaş gibi bunlardan düşünüyorum. sizin telefonu nerden ve kaç paraya aldınız , yol gösterebilirseniz, seviniz. kazık yemeyelim.
  • telefondan neler beklediğine göre öneride bulunayım sana. Parmak etine duyarlı multitouch dokunmatik mi istiyorsun yoksa sıradan bir dokunmatik mi? İkincisi tek hatlı mı çift hatlı mı? Telefon için ayırdığın bütçen ne? Bütün bunlara vereceğin yanıta göre öneride bulunurum. Bu arada kazık yeme olayını öyle düşünme örnek olarak compeq capacitive 349 lira ama piyasa dan pinphone u 270 de alabilirsin. Böyle bakıldığında kazık yemek gibi dursa da 270 e alan arkadaşların telefonlarında ölü pixeller çıkması arızalarla karşılaşmaları aradaki bedeli fazlasıyla kapattı. Ama compeq malının arkasında sonuna kadar duruyor. Bendeki compeq multitouch çift hatlı pinphone yani. Türkiye de 325 e de var ben 349 a compeq den aldım. Fabrika hatalı çıktı ilk gelen yolladım yenisi geldi. İlgi alaka çok güzel. Önce ne alacağına karar ver sonra kimden alacağını konuşuruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada pinphone diğer iphone çakmalarıyla sağlamlık açısından kıyaslamayın bu telefonu 10 aydır kullananlar var bir ay diyen arkadaşın bilgisine. ayrıca bende iki ay olacak kullanıyorum ve ilk günkü gibi hiç bi şikayetim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.