Şimdi Ara

Caitlyn Champion Spotlight (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dezavantajları: trapı tam fiyasko hem görünüyor hemde cok az damage veriyor ve Cd si uzun.
    Melee classlar cok cabuk öldürüyor.

Avantajları: e skili ile duvar agac gibi yerden flash skili gibi gecebiliyorsn.
    Early gamede mid fightında q skill ve passive( 8x olunca) ile cok iyi .

su anda aklıma gelen bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 8 Ocak 2011; 14:29:35 >
  • ben demin ultiyle crt vurdum 1.1k ryze %50 hp yle yattı (: sevdim heroyu ama mid te başlanılması daha iyi yoksa geri kalırsa bi halta yaramıyor işin guzel yanı 8nci vuruşta crt beraber ulti denk gelirse aman aman off

bu arada trap larda çok işe yarıyor mid te bi sola bide sağ a koyunca gank yemiyorsun2 tane yeterli bence biraz daha dmg vs olsa o hero op olur çunku yakalıyamıyorsun E skill iyle deli kaçılıyor adam kovalarken geriye ateş edincede yakalıyor ama gel gelelim mf den bi farkı yok hatta mf ultiyle 1 adım önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 8 Ocak 2011; 16:18:07 >

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • iyide traplara kim basar ki kabak gibi ortada

Orijinalden alıntı: amops2

ben demin ultiyle crt vurdum 1.1k ryze %50 hp yle yattı (: sevdim heroyu ama mid te başlanılması daha iyi yoksa geri kalırsa bi halta yaramıyor işin guzel yanı 8nci vuruşta crt beraber ulti denk gelirse aman aman off

bu arada trap larda çok işe yarıyor mid te bi sola bide sağ a koyunca gank yemiyorsun2 tane yeterli bence biraz daha dmg vs olsa o hero op olur çunku yakalıyamıyorsun E skill iyle deli kaçılıyor adam kovalarken geriye ateş edincede yakalıyor ama gel gelelim mf den bi farkı yok hatta mf ultiyle 1 adım önde

Ulti crit vurmuyor bugmuş o.Passivedende etkinlenmiyor

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • Bende gördüm 200 damgem varken 500 crit vurdu.Hemde botlarla oynarken.600 vuruyordu ulti normalde.
  • ulti crit vurmuyor gençler, bug var, crit yazıyor ama damage aynı kalıyor, ayrıca pantheon blocklayabiliyor. ultiye buff gelecek yoksa late game de sade town da bekleseniz takımınız için daha iyi oluyor. ben early ve mid game de kasıp late game de sadece ulti atıyorum. maçı ancak bu şekilde feedlemeden kazanabiliyorum. ama oynanışı o kadar zevkli ki henüz bıkmadım bu durumdan :)

Sylargray Fan

www.reverbnation.com/sivula Kendi yaptığım şarkıları burdan dinleyebilirsiniz
  • Arkadaşlar gayet güzel champion almak isteyenler alabilir gönül rahatlığıyla  

Yukardaki videodaki skillerinden W ve E si değişti. Değişti derken artık "tam kafadan" vuruş yapıyorsunuz tutturusanız . Zaten artık bilmeyen yoktur :D

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.