Şimdi Ara

Caitlyn 2 haftadır yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Haftaya
  • haftaya banko gelir
  • Herkes bıktığını söylüyor 10 oyundan 6sında caitlyn görüyorum İlgi gören bir champion bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

Herkes bıktığını söylüyor 10 oyundan 6sında caitlyn görüyorum İlgi gören bir champion bence

Birde oynayamayanlar almasa çok güzel olacak ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinir Hastası

quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

Herkes bıktığını söylüyor 10 oyundan 6sında caitlyn görüyorum İlgi gören bir champion bence

Birde oynayamayanlar almasa çok güzel olacak ama.

Evet o da var tabi
  • Surekli cıkan champlar sunlar bence ashe annie chogath sivir master yi amumu alistar en az biri her hafta var.vlad senede 2 defa cıkıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 10 Nisan 2012; 9:55:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kennen, Akali ve Fizz uzun zamandır yoklar. Ucuz championları free yapıp milleti RP almaya mecbur bırakıyorlar.
  • Başına bir şey gelmiş olmasın?
  • sırf rotasyonda geliyo diye almıyorum ya, antipati oluştu caitlyne karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

Başına bir şey gelmiş olmasın?

• Ucuz champlar atmıyolar yani genellikle öyle ama hakkını verin fakat bir sistem üzerine kurulu bende istiyorum kennen filan gelmiyo bu yüzden runes yapmayıp hero kasıyorum 34 tane hero var ama cait her hafta çıkarken singed her hafta çıkarken kennen vladimir filan çıkmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Ucuz champlar atmıyolar yani genellikle öyle ama hakkını verin fakat bir sistem üzerine kurulu bende istiyorum kennen filan gelmiyo bu yüzden runes yapmayıp hero kasıyorum 34 tane hero var ama cait her hafta çıkarken singed her hafta çıkarken kennen vladimir filan çıkmıyo

runesizde zor olur be ya runesiz heroyla oynamak ta bilmiyorum, belli bi wondan sonra saçma olmazmı.
  • quote:

Kennen, Akali ve Fizz uzun zamandır yoklar. Ucuz championları free yapıp milleti RP almaya mecbur bırakıyorlar.

kennen en son gecen yil mayista oldu akali de uzun suredir gozukmuyor ama bir ay once falan free idi.
  • caitlyn ilk oynadığım herom her hafta feederlerın oynadığını görmek beni üzüyor gençler
  • quote:

Kennen, Akali ve Fizz uzun zamandır yoklar. Ucuz championları free yapıp milleti RP almaya mecbur bırakıyorlar.

Fizz'de Kennen'da yakın zamanlarda geldi.
  • Uzun süren mf-cait yarışını mf aldı sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

ben 8 aya yakın oynuyorum geldiğini hatırlamıyorum o.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

quote:

quote:

Fizz 1-2 ay içerisinde gelmişti, onu çok iyi hatırlıyorum ama Kennen'dan emin değilim. Ama bir ara Kennen'ı oynayamamıştım oynamak istemeyipte, beleş olduğundandı diye hatırlıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

quote:

quote:

Fizz 1-2 ay içerisinde gelmişti, onu çok iyi hatırlıyorum ama Kennen'dan emin değilim. Ama bir ara Kennen'ı oynayamamıştım oynamak istemeyipte, beleş olduğundandı diye hatırlıyorum.

fizz geleli 2-3 hafta oldu da kennen'ın geldiğini hatırlamıyorum ben :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.