Şimdi Ara

Cagri geldiginde donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bir haftadir arc s kullaniyorum ve ciddi bir sorunum var telefonla ilgili. Telefon üzerinde 2.3.4 versiyonu var ve hic bir degisiklik yapmadim orjinal halinden. Arama yaptigim zaman ilk seferde arama yapmiyor, ikinci denemede ise anca düsüyor karsi taraf. Konusma esnasinda ise sürekli kesilmeler ve 1-2 dakika boyunca karsi taraftan hic ses gelmeme durumu olmakta. Bana cagri geldiginde ise cevaplamak icin cubugu saga kaydirdigimda telefon donuyor ve karsi taraf telefonu kapatincaya kadar hicbir sey yapamiyorum. Sorun telefonun anteninde olan bir arizamidir yoksa baska birseymidir bilemedim. Bilgisi olan arkadaslar cevap yazabilirse cok sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Qamyon

Merhaba arkadaslar, bir haftadir arc s kullaniyorum ve ciddi bir sorunum var telefonla ilgili. Telefon üzerinde 2.3.4 versiyonu var ve hic bir degisiklik yapmadim orjinal halinden. Arama yaptigim zaman ilk seferde arama yapmiyor, ikinci denemede ise anca düsüyor karsi taraf. Konusma esnasinda ise sürekli kesilmeler ve 1-2 dakika boyunca karsi taraftan hic ses gelmeme durumu olmakta. Bana cagri geldiginde ise cevaplamak icin cubugu saga kaydirdigimda telefon donuyor ve karsi taraf telefonu kapatincaya kadar hicbir sey yapamiyorum. Sorun telefonun anteninde olan bir arizamidir yoksa baska birseymidir bilemedim. Bilgisi olan arkadaslar cevap yazabilirse cok sevinirim...

Yedek alıp format atın olmazsa servise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.