Şimdi Ara

Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu sadece sözel bölüme özel değil mi? Neden bu konuyu ben eşit ağırlık bölümünde de görüyorum? Müfredat falan mı değişti yine?
    Başta hocam @neinname olmak üzere herkes Dış Politika ile bittiğini söyledi. (Hocam biliyorum seninle konuştum ancak AYT deneme sınavlarında ve bazı kaynaklarda bu konu "TYT Tarih" adı altında dahi geçiyor gördüğüm kadarıyla.)

Bu nasıl saçma bir şey? Kafalarına göre değişiklik mi yapıyorlar? Bilgisi olan lütfen bilgilendirsin.

• Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi ayt sözel konusu. Eşit ağırlık kısmında çıkan sorular; 1. dünya savaşı, Atatürk dönemi, İnkılapları uygulama ve yenileşme çalışmaları ile bağlantılı olan sorular. Çağdaş Türk ve Dünya Tarihinde bağlantı ve nedensellikten ziyade başlı başlı savaş, oluşum ve ülkeleri detaylı bir şekilde inceliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asura Otsutsuki

Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi ayt sözel konusu. Eşit ağırlık kısmında çıkan sorular; 1. dünya savaşı, Atatürk dönemi, İnkılapları uygulama ve yenileşme çalışmaları ile bağlantılı olan sorular. Çağdaş Türk ve Dünya Tarihinde bağlantı ve nedensellikten ziyade başlı başlı savaş, oluşum ve ülkeleri detaylı bir şekilde inceliyorsun
    Sağ olun hocam ancak neden deneme sınavlarında falan çıkıyor bu? Ya da neden tüm kaynaklarda bu konu var? İki Savaş Arası Dönemde Türkiye ve Dünya-Küreselleşen Dünya konusu var Dış Politika sonrası. TYT Tarih (Esen) kitabında bile var bu. Ya basanlar bilmiyor ya da bir değişiklik oldu ve bizim haberimiz yok.
  • Gittiğim etütteki hoca bu sene hem tyt hem de ayt'ye eklendiğini söyledi. Bundan dolayı bize de bu konuları gösterdi ama ben çıkacağını düşünmüyorum.
  • Bence olay tamamen yayın evlerinin cahilliğinden kaynaklanıyor. Ha ama zaman varsa ne olur ne olmaz diye çalışılabilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataryabatar

Sağ olun hocam ancak neden deneme sınavlarında falan çıkıyor bu? Ya da neden tüm kaynaklarda bu konu var? İki Savaş Arası Dönemde Türkiye ve Dünya-Küreselleşen Dünya konusu var Dış Politika sonrası. TYT Tarih (Esen) kitabında bile var bu. Ya basanlar bilmiyor ya da bir değişiklik oldu ve bizim haberimiz yok.

Alıntıları Göster
    Geçen senede hep bi konu karmaşası vardı genelde tyt de en son Atatürk ilke inkılaplari kısmı var inkılapin son konusu da dış politika. Bende sosyal 1 de de tytde de çıkacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralyorumcu -- 10 Mayıs 2019; 10:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.