Şimdi Ara

Caffe Nero Ücretsiz Kahve Kampanyası | Selfy'ye Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Selfy uygulamasında gördüm. Sıcak fırsatlarda ve Çek Satış bölümünde konu ile ilgili mesaj görmediğim için konusunu açıyorum. Bugün sorunsuz faydalandım. Ayın sonuna üç gün kaldı kullanmayı unutmayın.

Selfy’li! Kahve keyfine ne kadar düşkün olduğunu gördük, sana dilediğin kahveyi hediye etmeye karar verdik!

Şimdi Caffè Nero’da Ekim ayı sonuna kadar dilediğin gün alabileceğin hediye kahven seni bekliyor! Acele et, hediye kahveler 1000 adet ile sınırlı.

Kampanya 31.10.2019’a kadar geçerlidir.
    Kampanya kapsamında ay sonuna kadar 1 kez katılım sağlayabilirsin.
    Kampanya sadece espresso bazlı küçük ve orta boy sıcak/soğuk kahvelerde geçerlidir.
    Hediye kahve 1000 adet ile sınırlıdır.
    Hızlı feribotlardaki Caffe Nero'larda geçerli olmamaktadır.
    Kampanyaya katılımının kapsamında Selfy mobil uygulaması üzerinden yapacağın kod alımı ücretsizdir.

• caribou da trcell platium ile 10 adet black ile 60 adet beleşşşş kahve gibisi varmı?
  • Nasıl yararlandınız başta mı söylüyorsunuz ödeme yaparken mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Nasıl yararlandınız başta mı söylüyorsunuz ödeme yaparken mi?
    Pos cihazından 1+1 kampanyasında olduğu gibi fişi yazdırdım. Fişi ilk verdiğimde anlamadılar olayı ancak kampanya adının farklı olduğunu gösterdiğimde kabul ettiler.
  • çoğu zincir kahvecide masayı 10 saat işgal edip, kütüphanecilik oynayan gereksiz tipler yüzünden oturacak yer bulamıyoruz ki
  • soulflymax kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş bunu bilmiyordum ben, baya iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

çoğu zincir kahvecide masayı 10 saat işgal edip, kütüphanecilik oynayan gereksiz tipler yüzünden oturacak yer bulamıyoruz ki
    kapat beles interneti, bak bi kisi kaliyo mu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.