Bildirim
Cafe için isim önerileri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Mozaik hoş durabilir :) neresinde açıcaksın tam olarak söyle de biz de gelelim :) _____________________________ -
hürrem koy adını bir dakika boş kalmaz :)
şaka bir yana şuan aklıma gelmiyor ama düşünüp döneceğim_____________________________ -
Standart Cafe..
_____________________________ -
harbiden ya "HüRReM" çok hoş olur ya :) _____________________________ -
Acıbadem'de acıcam arkadaslar daha yaratıcı isimler bekliyorum _____________________________ -
Piramit
Keops
vs. aklıma bir şey gelmedi valla
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim ben bir de
Baraka cafe..
quote:
Orijinalden alıntı: harmonyoa
Acıbadem'de acıcam arkadaslar daha yaratıcı isimler bekliyorum
Acı Cafe
&
Hacı Cafe
Red Cafe_____________________________ -
Cafe İn
Cafes
Cafe Badem
Caf Caf Cafe
Kaçak Cafe -
Acıbadem yakınmış gerçekten cafe derken tam olarak ne ? _____________________________ -
Bangaloo
Sky lounge
Babeloo -
Cafe Adı Yok, bizim Tekirdağ'da bu isimli bir kafe var pek tanınmış değil ama isim herkesin dikkatini çekiyor ve haliyle müşteride çekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: monomial
Cafe Adı Yok, bizim Tekirdağ'da bu isimli bir kafe var pek tanınmış değil ama isim herkesin dikkatini çekiyor ve haliyle müşteride çekiyor
Çok sinir olurum oranın adına._____________________________ Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir. -
Balkon _____________________________ Birikiüçdörtbeşaltıyedisekizdokuzononbironikionüçondörtmilyonsekizbindokuzyüzyetmişaltı -
Portakal - Cafe'r - _____________________________ -
kafeport:D _____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol -
-
hurrem kafe tuttum bu ismi
İngilizce-Fransızca ve türevi kelimeler kullanma öz Türkçe'yi koru adam gibi bir isim koy ciddi söylüyorum çok orjinal olur .
İlk aklıma gelen acı kahve oldu :) acıbademi gorunce_____________________________
Benzer içerikler
- ders çalışma salonu açmak için gerekli belgeler
- tc kimlik numarası 1 ile başlayanlar
- köprü diş yaptıranların yorumları
- ihh güvenilir mi
- 1. gelir vergisi kesinti bilgileri tablosunda kesintiler toplamı gmsi toplam vergi kesintisine eşit olmalıdır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler