Şimdi Ara

Cafe/Bar İşleten Var Mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell Patrol

Açacağımdan değil de, hakikaten merak ettim. Hani herkesin aklında bir mekan açma hayali vardır ya o hesap. Öğrenciyim zaten, hiçbir türlü açacak maddiyatım yok
    Merak ettiğim şey, küçük ölçekli, ama kaliteli dekorasyonlu bir barın sadece açılışa kadarki maliyeti yaklaşık ne kadar olur?

İyi bir yer 70-80 bin i buluyor. Yerlerinlede çok alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Sinir Bozucu

Cafe isletiyorum sorularınızı alabilirim

Ne tip yiyecekler yapıyorsunz acaba eleman maaşlarınız ne oluyor

Nargile cafe oldugundan dolayı yiyecek biseyimiz yok. Tost var bi tek. Ama içecek çeşitlerimiz mevcuttur, elemanlarımız pek çalışmasada maaşları 1200 civarı bişey
  • Teşekkürler bende aşçı lazım ondan sormuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simit cafe işletiyorum.

Semti çok iyi seçin derim, kiradan kaçmayın. Bi yeri tutmadan önce gidin 1-2 hafta orada takılın, insanlarına göz atın. Benim ağzım yandı :) bi yer belirledik ihtiyaç var diye. Ama insanlar bi garip çıktı :) şimdi taşınma planlarımız var bakalım. Dükkan bakıyoruz. Ortalama sana maliyeti minimum 50 bin TL. Ne tutar ki bu kadar pahalı diyorsun? Ama milletin sana sattığı şeyler altın, senin satacağın şeyler gümüş değerinde olacak. Bide afedersiniz ama çok özür dileyerek yazmak zorundayım, mal müşteri çeşitleri ile uğraşacaksın :)) maliyet, ürün gelişinden, kiradan, tabela vergisinden, stopajdan, elektrikden, sudan, elaman parasından bi haber ''çok pahalı yyyaaaeevvv'' laflarını çok duyacaksın. Sanki zorla oturttun, zorla yedirip, içiriyosun. Bu heryerde karşına çıkacak. En lüks semtte bile bununla karşılacaksın. İstersen Taksimin ortasına aç, ama tabi oran düşecektir. Geçen denize sıfır bi cafede, adamın kirası kesin 30-40 bin TL, bi dünyada adam çalıştırıyo. Ufak çay 3 - 4 TL ama bunu bilerek gitmen lazım mesala, mekan parası çünkü. Adamında yapacak bişeyi yok giderler fazla. Kadının biri garsonla tartışıyodu, ''Ben burada yemek içmek istiyorum ama çok pahalı, müdürün yok mu çağır gelsin, indirim yapsın'' Garson zor durumda kaldı tabi. Kimseyi küçük görmüyorum haddim değil. Ben durumumun yetmediği yerlere girmem ve gitmem. Ama işletme sahiplerine yüklenmek tiksindirdi beni bu işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 6 Mayıs 2013; 19:38:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.